- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Mindenképp érdemes lenne a mostanival is futtatni, legalább látszana a gyorsulás mértéke. Saját magad is meg tudnál róla bizonyosodni és mi is értékes információkhoz jutnánk vele, pláne, hogy nekem is mozgatja a fantáziám egy 2600-2700K i7
Írtad a BF3-at, de bármi más játék amit használsz. Meg amit persze az időd enged.
-
Szoszo94
őstag
Én is ezt javasoltam neked, ezek szerint jó tipp volt a régebbi driver
-
R3laX
addikt
Biztos elég naftát kap a masina abból a tápból? Bekapcsoláskor hirtelen magukba szívnak ám az alkatrészek egy nagy adag áramot, lehet kevés az a táp már.
AllTheBest: Sztem meg táp függő
, illetve nekem még anno akkor csinált ilyet, mikor a 7950 hibás biost kapott, bár az még a 450-es chieftec tápomon volt.
-
-KP-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest