- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #44148 üzenetére
Gyárilag egy kicsit magas feszen jönnek a kártyák, mivel nagy a szilicium közti eltérés, hogy minden kártyával stabil legyen az órajel. Ezt szoktuk lejjebb venni valamennyivel. Nálam 1.143V az alap 1303 Mhzen, ezt szoktam levenni 1.04Vre
-
válasz
Sztyepadzso #44146 üzenetére
Grat. Így biost se kellett piszkálgatni.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #44127 üzenetére
Lehet még mindig nem érintkezik jól. És nem csak a gpu-ra gondolok, hanem a vrm is elmelegszik, és azért nem futja ki magát. Vegyél olyan vastag gap padokat, ami gyárilag is voltak.
-
válasz
Sztyepadzso #44127 üzenetére
Tudom hogy az a bajod vele. Lehet elkúrtad. Azért én a helyedben a bios frissítést a helyedben megcsinálnám.
-
válasz
Sztyepadzso #44124 üzenetére
Az az oka hogy az nem gyári bios. 2000 mhz helyett 2250 mhz-en fut, mint valami visszafojtott bányász bios.
-
válasz
Sztyepadzso #44121 üzenetére
Ugy tudom a Pulse 8000 Mhz.es és nem 9000, szóval gyanűs hogy ez nem is gyári bios. Ebben az esetben esrtleg egy bios flasht csinálnék.
-
válasz
Sztyepadzso #44117 üzenetére
AMD cleanup utilityvel töröld le a drivert safe modeban.
-
agazsa
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #41667 üzenetére
Igen ez kimaradt bocsi, a tv-m van a hdmi-n
-
pecccccccca
őstag
válasz
Sztyepadzso #41667 üzenetére
Lehet úgy van neki is bekötve mint nekem. Hdmi-re a UPC modem a tv miatt, DP-re pedig a gép. Vagy valami hasonló móka.
Szerk: Ja nem, most esett le, hogy ahogy leírta az valóban arra enged következtetni, hogy két porton is ugyan az a monitor van bekötve.
-
Asbee
veterán
válasz
Sztyepadzso #41661 üzenetére
Ha wattmanban külön venti profilt állítasz be, akkor is lehet kis trükkel 0%-ot csinálni, de azt nem fogod tudni állítani, az mindig a gyári hőmérsékletig lesz. Én ezért hagytam el az afterburnert. Amúgy jó mindenhez, de szeret összeakadni a
wattmannal. -
Asbee
veterán
válasz
Sztyepadzso #41656 üzenetére
Wattmannal csak custom venti profilt tudsz meg az alap 0%-ot. MSI AB-vel tudod azt is meddig legyen a 0%. Miért nem jó az 50 fok körüli 0% ?
-
paprobert
őstag
válasz
Sztyepadzso #41656 üzenetére
Wattman-nel nem lehet.
-
Ellia
addikt
válasz
Sztyepadzso #41650 üzenetére
Okok, az úgy oké.
-
Ellia
addikt
válasz
Sztyepadzso #41648 üzenetére
Viszont, ha nem használja semmi akkor (már, ha ezt értetted alapjárat alatt) azaz 55 picit soknak tűnik.
-
Ellia
addikt
válasz
Sztyepadzso #41646 üzenetére
5 fokot? Taníts
Nálam is felpörgeti (gép boakapcsoláskor is, szerintem ez valami ellenőrzés lehet és normális dolog.
-
TIT
veterán
válasz
Sztyepadzso #41643 üzenetére
Nekem nem pörög fel semmi ua.ez a kari,proci 3600.
Jobb a 5.1 beta driver mint a whql-ed ami ua.mint a 4.2beta. -
válasz
Sztyepadzso #41643 üzenetére
Csak tipp, de szerintem egyszerűen magasabb hőmérsékletet mér a VGA indulásnál / hirtelen terhelésnél, ezért a ventiprofil által meghatározott magasabb fordulatra ugrik. Aztán gyorsan vissza, mikor rájön, hogy nincs is baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest