- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Hát én még nem találkoztam vele hogy 2 rev között pont VRM-hez piszkálnának inkább órajel és ilyen baromságok ez azért kicsit nagyobb volumenű dolog.
Az MSI-t ismerve inkább lesz valami Gaming Z/S/K llightning akármi kártya amin ott figyel majd 6+2, De lehet csak én gondolkodom így, ezek durva felárral is jönnek majd szvsz.
De majd megnézzük ha eljönnek a boltokba és valaki szétszedi -
Ciccuka
veterán
-
miresz
veterán
Igen,de nekem,az meg "magas". Ha a hűtés a nyák tetejéig érne csak az lenne a nekem való!
Mint ahogy pl. a Sapphire Nitro R7 370 esetében megoldooták a hűtést,az lenne nekem az ideális!
Azt hittem a Nano,és Fury kártyákkal elkezdődik valami,és nem lesznek már végre bazi nagy kártyák,vagy legalábbis leszenek kis méretben is halk,és jó hűtésű kártyák. Az RX480 PCB-je sem nagy,jó lenne ha kiadna valamelyik gyártó a nanó-éhoz hasonló hűtést rá.
-
gothic20
aktív tag
Végig olvasgattam az eddigi hozásszólásokat, elég vegyes képet fest eddig a kártya.
Bár számomra azt a szintet hozza amit vártam tőle (gtx970). Aki meg azt mondja, hogy egy szar és inkább GTX 1070 kell venni mert az erőseb és jobban megéri... az a kártya 160k(még jó hogy erősebb ha kb duplájába kerül) ez 85k erről ennyit...
A játékok alatti vegyes teljesítményéről annyit, hogy még csak béta driver van hozzá, 2-3 hónap és lesz kiforrottabb akkor érdemes megnézni mit hoz játékok alatt a kártya.Bocsi nem válasznak akart menni félrenyomtam
-
Komplikato
veterán
Az lehet, hogy újdonságként ott is többet kérnek, viszont hazai fronton mikor adnak egy terméket 30-70% árengedménnyel ha kifutó? Mert ott ilyen is van. Amikor itthon 22-24K volt egy 64GB SSD, akkor ott generációváltáskor kemény 3400 jen volt. Egy IceQ HIS-re befizetnék, HA lenne itthon forgalmazója ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged