-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
-
kago akira
tag
válasz
SZKEBE75 #25709 üzenetére
Egyszerü, bem adom el. Eddig meg alig kellet eladnom barmimet is. Ha penzre lesz szuksegem akkor oke de alapbol megtartom meg sapphire es kiszolgal, ha meg mar lecserelem x ev mulva akkor haveri korben kiosztom hogy akinek nincs penze azert tudjon jatszani.
Tegyuk hozza nem egy izom pacsirta az 580 szerintem. Persze 5,6 gigával meg nem lehet kiadni.
Amugy meg a jovoben max lejjebb vesze a latohatart, blurt amugy sem hasznalok es az elsimitas nalam olyan luxus mint masnak egy sushizas. Nagyon orulok ha 2x -t be tudok allitani
de inkabb stabilabb fps.
-
Tanisz
senior tag
válasz
SZKEBE75 #25467 üzenetére
Köszönöm
R6-tal pont nem játszom, de ami késik nem múlik, szokták mondani(#25469) bozont
Neked is köszönöm
Annyira új játékokkal nem játszom, caak ritkán.
Pl Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider (valamint az új részt biztos meg fogom venni, ami megjelenik majd). DOOM, CS:GO, Master of Orion, Stellaris, Witcher 1-3 (bár ezeket nosztalgiaból veszem elő mar csak). Dark Souls 3, Far Cry sorozat, Batman srozat (AA,AC, AK). FIFA 17-tel szoktam néha még játszani.
A PUBG-t nem is lenne érdemes megnézned, ha még játszanál is vele, mert az kész röhej, valamikor 100-110 fps-el fut, aztán egy patch után bezuhan 50-70 közé, aztán ismét egy javítas utan 80-90, majd vissza 100 körülre, majd 40-60Szóval nem olyan játék, amire lehet bármit alapozni
Eddig nem nagyon foglakoztam a nagyobb felbontással, FreeSync-el. Azt néztem hogy a legtöbb 27", 1440p monitor 110-160e HUF között van. Viszont láttam 80-110e HUF közötti modelleket is, főleg LG-ket.
Nem tudom melyikeket lenne érdemes a halmazba rakni, ami közül választanék. -
Tanisz
senior tag
válasz
SZKEBE75 #25464 üzenetére
Pont ilyen információ kellene nekem
Milyen játékokkal játszol?
Nekem egy RX 480 8Gb-om van (a teljes konfigom az adatlapomon látható).Most gondolkodom FreeSync-es monitor vásárláson és esetleg nagyobb felbontásra is váltanék, mint fHD.
Mik a tapasztalataid a 1440p + FreeSync kapcsán? Milyen monitorod van?
Játékok terén mindenevő vagyok (RTS,RPG, FPS), de mostanában elég sokszor csak a PUBG-vel tolom, bár az meg egy optimalizálatlan bughalmaz,ahhoz nem lehet technológiát "választani"
Köszi a segítséget
-
Csupingo
veterán
válasz
SZKEBE75 #24410 üzenetére
Már túrom a netet egy ideje, de nem találok normális hdmi leírást. Lehet, hogy az 1.4 120 Hz-et tud, a 2.0 144 -et is? Mondjuk akkor nem értem, hogy nálad miért nem engedi. Nem megfelelő a kábel, vagy a 2.0 is csak 120-at bírna? Egyedi felbontással nem próbáltad megerőszakolni?
Vagy a monitor nem tudja hdmi-n?
-
-FreaK-
veterán
válasz
SZKEBE75 #24225 üzenetére
Minimális. Próbáltam, nem vettem észre semmit játék közben. Persze azt igen, hogy eltűnt a tearing és kisimult a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest