- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #17144 üzenetére
Win 10-ből csak Home, meg Proffessional van. (Meg stb, de az nem kapható csak úgy.)
Szóval akkor mit vettél?
-
távcsőves
senior tag
válasz
MaxxDamage #17144 üzenetére
Win7 szép volt, jó volt, elmúlt. Egy DX12 vga mellé tegyünk már WIN10-et. És nem csak a driverek miatt, szoftvereknek is már az a cél platform.
-
redhunter
senior tag
válasz
MaxxDamage #17134 üzenetére
Ha igy lenne akkor a sapphire oldalán nem lenne reklámozva és leirva részletesen hogy melyik kártyára vonatkozik az akció.Közben nézem hogy az xfx honlapon is ki van irva tehát azokra is érvényes.
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #17131 üzenetére
Azzal kezdi, hogy:
"Is the computer system you purchased through your retailer or e-tailer from one of the following manufacturers?"
Szerintem itt senkinek nem ilyen egybeépített gépe van.
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #17129 üzenetére
Megnézted mi a feltétel amúgy?
-
AllTheBest
őstag
válasz
MaxxDamage #17075 üzenetére
Ha sikerül beszerezni a doomot, azt majd jelezd itt légyszives
Tegnapi vásárlás az én kártyám is, de elég átláthatatlan volt számomra a játék megszerzése
-
gaben88
őstag
válasz
Nem a kártyához kellett volna kódot kapni?
-
kyle16
tag
válasz
írd meg léci hogy sikerült a doom mert engem is érdekel
-
KisBundi
őstag
válasz
MaxxDamage #17070 üzenetére
Fel kell rakni az MSI gaming app-ot.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
MaxxDamage #17066 üzenetére
a driverben a teljesítmény hatékonyság "on"-ra téve megvolt már? Játék beállítások / globál beállítások / teljesítmény hatékonyság (power effiency)
azzal fix, h nem ugrál idle-be sem az órajel.
azt mondjuk nem volt időm tesztelni még, h ez mennyi hátrányt jelent konkrét játékok alatt, 3dmark alatt még jobb eredményt is csinált, mint "offon", de az nyílván szintetikus teszt, tehát nem túl mérvadó.
Egyébként az én 480-am ventivezérlésével azért van gond, főleg alapjáraton, ha épp drivert cserélek és nincs fent semmi. Akkor alapjáraton pörög nekem a venti 1200-1300-as rpmen, amíg a telepítésnél nem érzékeli az új drivert.
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #17066 üzenetére
Mert ha csak egy lenne akkor gyorsabban kene forognia es akkor mar hallanad
Hamar elojon ezeknek a hangja, pl. nalam az XFX R9 380X-nel 30%-on meg nincs hangja (nem hallom ki a hazbol), 35%-nal viszont mar hallom rendesen es 38% amit meg elviselek.
-
taranis
addikt
válasz
MaxxDamage #17049 üzenetére
Áá most értettem meg, GPU-ról beszélsz, nem FAN-ról, félrenéztem. Nálam a FAN ugrál hosszasabb DXVA használat után 0 és 100 között úgy, hogy csak restart oldja meg. Szóval amit írtam, az rád nem vonatkozik, ez egy másik gondnak tűnik.
-
AllTheBest
őstag
válasz
MaxxDamage #17044 üzenetére
Én még csak most kezdtem el tesztelgetni, (lekopogom) de nálam eddig minden rendben. Ráeresztettem eddig pár játékot, meg unigine valley benchmarkot és 3dmarkot, de nincs gondom csendben teszi a dolgát és nem nagyon ugrálgat a kihasználtság se
-
Csupingo
veterán
válasz
MaxxDamage #17049 üzenetére
Némelyik drivernél előfordulhat, hogy beragadnak az órajelek terhelés után. 1-2 régebbivel is tesztelhetnéd. Vagy hamar rádtalált egy miner vírus, ezekkel megnézhetnéd a gépet: Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes, Hitman.
-
gaben88
őstag
válasz
MaxxDamage #17041 üzenetére
GPU-Z vagy ahol látod. Aztán este lecsekkolnám én is az enyémet.
Semmi, már látom! -
AllTheBest
őstag
válasz
MaxxDamage #17017 üzenetére
Nekem is ma reggel hozta a postás a 8gb-s gaming x-et
-
gaben88
őstag
válasz
MaxxDamage #17033 üzenetére
Küld már kérlek erről egy képet, érdekel.
(#17027) fules
: Akkor ez nem egyedi probléma, hanem csak nem csípi az új AMD-ket? R9 290-en, ahogy látom nagyon jól szalad a játék.
-
taranis
addikt
válasz
MaxxDamage #17030 üzenetére
Szerintem az, nálam is csinálja, és nemzetközi fórumok alapján sok embernél előfordul. Én széttúrtam a netet, de egyelőre nincs megoldása. Teljesen szűz installnál is előfordul, mindenféle overclock progik nélkül is. Viszonylag ritkán jön nálam elő, 1-2 hetente 1x kb. A hardveres videógyorsítás tudja beakasztani valahogy, idáig jutottak az amd fórumán.
Ja és nálam Win10 van, úgyhogy nem a Win7 miatt van nálad. -
ricsi8800gt
addikt
válasz
MaxxDamage #17023 üzenetére
Na ez nekem 79.8 asszem.Jó az Nvidia is de most a radeon ezzel nagyon meg indult
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
MaxxDamage #17021 üzenetére
Én 1060 6GB mentem átt RX 480-ra de nem bántam meg,jóbb az RX
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Nagyon jó választás,grat hozzá
-
MaxxDamage
félisten
válasz
-
pingwin92
aktív tag
válasz
MaxxDamage #16901 üzenetére
Szerk.: Mondjuk a GPU-z pont azt írja, hogy jobban húzható. Bár az ott egy kicsit zavaros ilyen hűtéssel a magas a jó, másikkal meg az alacsony... Ennek csak szerintem nincs értelme?
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
MaxxDamage #16880 üzenetére
Van több fajta monitorozó program (AIDA és tsai), lehet ő nézett be vmit, ami annyira nem lepne meg, látva egy-két hozzászoló (és ezt nem csak ide értem a pcx-re) szakmai hozzászólásának minőségét.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #16868 üzenetére
Való igaz, én jó egy hónapja vettem amikor bőven 90 felett volt az ára mindenütt és 85-ért kifogtam egy vasárnapi nap a pcx-nél.
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #16872 üzenetére
Soha nem olvastam még ilyet a topikban.
-
redhunter
senior tag
válasz
MaxxDamage #16868 üzenetére
Pl a konzolvilágnál 81500 plusz 500 a futár,az nem rossz ár.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #16854 üzenetére
Én a pcx-nél vettem a kártyát, teljesen egyénre lehet szabni a szállítást-fizetést, illetve a csomagolást is. Tudsz különböző biztosításokat + garit kötni a termékre, ekkora tételnél pedig ajánlatos a tutira menni. Általában 3 munkanap és jön az e-mail hogy mehetsz a postára(postai sms-re ne várj, mert zárás előtt küldik
). Ha szerencséd van, ki tudsz fogni akciós szállítást. Én másodszor vásároltam náluk, korrekt, profi bolt, ajánlani tudom.
-
redhunter
senior tag
válasz
MaxxDamage #16863 üzenetére
Beütöd árgépbe már 79 ezertől elkezdi listázni,kb mindenhol 3 év gari van rá.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sztem ipon. Ha bármi baja van, akkor ingyen viszik meg hozzák a garancia ideje alatt. Itt tudsz kártyával is fizetni, mindig úgy rendelek tőlük.
Laja333: jogos, de feltételezem, hogy futár viszi majd neki. Onnantól automatikusan benne van a költségben ez.
-
lacus83
senior tag
válasz
Van pár lehetőség, azt nem írtad konkrétan mit szeretnél.
RX 470 4Gb,8Gb vagy 480 4Gb, 8GbMsi Rx 480 8gb Gaming X elég jó áron van pl 81 k körül.
Én azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest