- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
OP-ToTo #3954 üzenetére
Nem tettél fel véletlenül AMD driverrel más AMD-s programokat is? Érdemes egyéni telepítést végrehajtani és kihagyni az ilyen AMD Gaming Evolved és hasonló szoftvereket. Most már mindegy, de le tudod őket szedni a programok hozzáadása és eltávolításánál, mert Neked csak a driver és a Radeon Settings vagy Radeon beállítások kell
-
MK VII
veterán
válasz
OP-ToTo #3954 üzenetére
Ne vonj párhuzamot a youtube videók betöltése és a videó kártyád közt.
Semmi köze hozzá.
Nekem sem tölti be az egész videót (500-as netem van), miért is tenné? Rx460-nal és GTX1050Ti-vel sem tölti be teljesen a videót. Ha nem nézem tovább akkor feleslegesen töltötte be. Videó hosszától függ, de mindig az aktuális rész előtt van a betöltés. Olyan 1-2-3-5-10 perccel.
Böngésződben keresd a hibát vagy az OS régi már esetleg. Egy win újrahúzás is segíthet. -
távcsőves
senior tag
válasz
OP-ToTo #3954 üzenetére
Ne haragudj, de ez totál hülyeség, hogy a vga-hoz kötöd.
Annyira van köze hozzá, mint neked az ISS-hez.
HA tenni akarsz valamit, akkor letöltöd a legfrissebb whql drivert, ddu-val lepucolsz mindent. Aztán telepíted a drivert. Böngészőben amit használsz, megnézed, hogy a hardveres gyorsítás aktív-e. Kb ennyit tudsz tenni. 50-es nettem van, meg rx460 vga-m, youtube betölt előre. Ha az asszony is letölt és a gyerek mesét néz, akkor meg alig. -
-
válasz
OP-ToTo #3898 üzenetére
Mostani kártyáddal akad? GTX 970 van, mint az aláírásodban? Csak mert akkor nem nagyon akadhatna. MPC-HC-val nézd.
Ja most nézem lemaradtam, lapozni kellett volna.Meg közben olvastam, hogy csak H.264-nél van 4k a 970-el, H.265-öt nem gyorsítja.
(#3906) OP-ToTo: jó kártya, veheted nyugodtan.
-
OP-ToTo
aktív tag
-
PuMbA
titán
válasz
OP-ToTo #3903 üzenetére
Értem, csak a különbség az, hogy én értek hozzá és nem fogsz körmöt rágni
Bár 10k-t nem feltétlenül kellett volna elköltened kábelre... Igen, azt vegyél helyette, de ha akarod elolvashatod a kártya hivatalos oldalát [link] és megkeresheted ezt a részt, ami kimondja, hogy simán lejátssza a 4K videókat:
"Equipped with one Dual-link DVI-D, one DP, and one HDMI ports, the card can support 3 displays and deliver smooth 4K video playback."
Gondolom ilyen sor nem volt a GTX970 leírásánál, mielőtt megvetted és e miatt jártál pórul.
Egyébként szinte a legjobb megoldás az lett volna, ha olyan Samsung 4K TV-t veszel, aminek a beépített lejátszója lejátssza ezeket a videókat és így semmiféle keresgélés és időpocsékolás nem lett volna. Árban csak pár ezressel többe kerül egy ilyen TV...
-
távcsőves
senior tag
válasz
OP-ToTo #3898 üzenetére
Nem vagyok filmnéző, de többen is jöttek madvr kérdésel ide mostanában, ezért kiváncsi lettem. Tudsz adni linket, vagy leírást tesztfilmhez, esetleg madvr beállitást amire kiváncsi vagy? Illetve valódi 4k tv helyett megfelel, ha vsr-ben felskállázom 4k-ra majd vissza fullHD-ra? (Elméletileg, még kicsit jobban is terhelem a kártyát így, mint ha natív 4k kijelzőn lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest