- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Omli85
őstag
Igen, ezért is írtam érdemes figyelni arra, hogy mozogjon a levegő a vga körül a házban mert különben szépen befűt mindent
.
Házat tekintve nálam alul elöl be ez tolja a vga-ra is hátul illetve a gépház tetején kifelé megy a levegő, illetve a gépházam oldalán gyárilag egy 40cm-es ventilátor van az meg tolja szépen befeléígy mondhatni azért elég huzatos a gépház
-
Omli85
őstag
Nos én is belépnék a klubba
Giga 7950OC WF3-at váltotta.Túl sok időm a hétvégén nem volt tesztelni, driver gondra számítva én először is letakarítottam a régi drivert, majd kártya csere és új driver fel. A fentebb említett problémák közül egyik jelenséggel sem találkoztam.
A hűtést tekintve azt vettem észre, ha meg van nyüstölve a vga akkor simán be megy 70fok környékére ami viszont érdekes, hogy a ventilátor fordulat ilyenkor sem megy nagyon 40% fölé. Túlzottan hangja sincs ezen a fordulaton a ventilátoroknak szóval adott esetben jobban jár az ember ha befixálja 45-50%-ra, és úgy már barátibb a hőmérséklet is. Mondjuk amúgy se túlzottan zavarja ezeket a kártyákat, ha kicsit be vannak melegedve ellenben a gépház belesét elég jól fel tudják fűteni szóval nem árt a vga környékén megforgatni a levegőt. Továbbá a vga-val egy magasságban lehetőleg ne tegyetek HDD-t mert igencsak melege lesz, elég szépen tolja ki magából előre és hátra is a hűtés a meleg levegőt
.
Összességében, egyelőre pozitív tapasztalataim vannak, amiket sebtében kipróbáltam ott látványosan gyorsabb volt ugyan azon beállításokkal a kártya, persze igencsak pipa lettem volna ha ez nem így van
.
-
Omli85
őstag
Én special 7950OC-ről váltanék és egyre inkább a 390 felé húzok valahogy jobb választásnak vélem mint a 290x-et, de várok még pár tesztet hátha okosabb leszek
-
Omli85
őstag
Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele de én nem igazán tudom eldönteni hosszútávon (2-3 év) egy 390 vagy egy 290X lenne a jobb választás. Mondhatni egy áron fut a két kártya olvasgattam már több tesztet is hol erre hol arra billen a mérleg :/.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest