-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch #31570 üzenetére
Herby nem számítógép guru, ő mindent megoszt aminek látja értelmét, egy gép upgrade meg ugye kihagyhatatlan.
Ne itt beszéljetek a hardverek összerakásának óvatosságárólko-ko82 Én nem ajánlom ha nagy a CPU hűtőd, vagy akarsz hosszú hűtéses kártyát, nagyon kicsi ház, minden egyes szerelés kín szenvedés fix kábeles táp mellett
Ráköltöttem még1x annyit, mint amennyiért vettem és megbántam, 3x szedtem le az elejét, és utolsóra el is szakadt a forrasztás 2 kábelnél, az egyik oldalsó venti molex-e is kiugrott a helyéről..., de ez sem idevaló. -
mqm
senior tag
válasz
KaiotEch #31565 üzenetére
Úr isten.. És ez magának rakta össze a gépét..
Ahogy bánik azokkal a szerencsétlen alkatrészekkel.. csoda ,hogy még nem tolt bele egy kis zárlatot abba a lapba. Én mikor kiszedtem a dobozából a kártyám alig mertem megemelni és körbe forgatni, nemhogy dobálni. Itt tényleg komoly a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest