-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
csakdzsó #41055 üzenetére
Szia
1200Mhz-re húzott 7950 nálam a volt GTX 770 nyakán van elég szépen.
Újra rakva a Windows,legfrissebb driver ,microlag mentesen mennek a játékok ,GTA 5 pl. gyönyörűen megy ,ha nem ugrál az órajel pl. felhúzva az MSI A.-ben Power Limit +20-ra meg sem rezzen szó szerint.Az ,hogy az én szememben szebb megjelenítést produkál az AMD lehet hogy te nem veszed észre ,én a PC pályafutásom kezdete óta észre vettem,hogy élénkebb színekkel rendelkezik az Ati gpu ,de ez sok esetben nagyon sokat függ a gyártó kimeneti minőségétől is....
(#41054) Speed(R)
VGA Bios-t hogyan lehet módosítani?
-
Speed®
titán
válasz
csakdzsó #41055 üzenetére
4GBos 680/770 jobb lehet vagy pl. egy 780, ha belefér a keretbe, de nincs gond a 7970/280Xel sem, OCval erős vas és fejlett GPU
A szebb képet az eltérő színprofil okozza, de egyéni megítélés kérdése, ill. nVn is elérhető (Digital Vibrance segít), szóval ilyen téren valójában nincs difi. Stabilabb frametime viszont jellemzően adott nV oldalon.Borisz
Ez a HWc oldal semmire sem jó kb..ajánlom a Computerbase teszteket. -
sakal83
addikt
válasz
csakdzsó #40436 üzenetére
A crysishez Nvidiát ajánlok. Gyakorlatilag AMD vgaim voltak, de amikor Nvidiát használtam, ezek a gamék sokkal folyamatosabban mentek, hiába volt esetleg kisebb FPS szám.
A kimaxoláshoz 680 a minimum szerintem, az is húzva.
A 7970 microlaggol ez 100%. Tapasztalat!
Még próbáld meg a GTX960-as fórumot, hogy valki próbálja ki az adott játékot.
Illetve milyen procihoz lenne? Egy 7970 teljes "kihajtásához" 4.2-ön futó i5 kell. Szintén tapasztalat. Ne higgy semmilyen tesztnek ezen a téren.
Még 3.6-on is jelentős min fps különbség volt a 4.2-höz képest, illetve becsökkent a GPU kihasználtság 80%-ra is
Ja, és a beépített tesztje (rengeteget teszteltem a Warheaddel is) a crysisnek nem a teljes valóságot mutatja a CPU terhelésben. Játék közben bizony nem azokat az FPS számokat hozzák a VGA-k.
+ milyen felbontásban gondolkozol? illetve a turbósított Crysisre gondolsz-e? Mert ahhoz bizony erős vga kell az ultra felbontáshoz még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged