- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
ProdyG #15168 üzenetére
Kb. 15-20% -al drágább, és ha a végsőkig húzva nézzük a 7970 szerintem megy annyival tovább, hogy a plussz sharekből és az órajel többletből adódóan behozza ezt. Röviden szerintem pont olyan ár/értékkel bírnak igazából. (Ugyanis a 7950 -et is ugye úgy vizsgáljuk, hogy szanaszét rángatjuk a 7970GHz FÖLÉ)
-
BeLucZ
addikt
válasz
ProdyG #15168 üzenetére
az biztos, egyébként nem értem miért nem lehet markánsan elkülöníteni a termékek teljesitményét a felsőkategben is, hogy ne lehessen egy kis mutyizással hozni a nagytesó teljesítményét, évek óta ez megy már
legyen 40% difi azt kész, azt lehet tuningolgatni
csak azt mindenki elfelejteni hogy a nagy tesót is lehet huzni mint a szemét azt akkor megint ott az olló
ugyanez volt a 6950-70nél is meg 5850-70nél is
-
-
válasz
ProdyG #12600 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
MSi AB nél ki lehet tolni (és CCC -ben is ki tolódik utána) ha bemásolod a 2.db DLL -t a mappájába és csinálsz neki egy parancs ikont majd az .exe végére beírod a -XCL varázsszót
ezután elmented és ezzel a parancsikonnal indítod ekkor be fog jönni egy figyelmeztető ablak és kéri hogy indítsd újra a gépet ha ez megtörtént lehet törölni a parancs ikont nincs rá többet szükség(csak ha újra telepíted az ati driver -t mert akkor vissza áll alap helyzetbe) És meglátod máris ki tolódnak a csúszkák mind AB -nél mind a CCC -nél is
u.i. azt el felejtettem ehez nincs szükség babrálni az AB -nek a konfig ini -jébe
-
válasz
ProdyG #12600 üzenetére
Nekem is Dual-X van 11196-16-20G (Boost verzió)
korábban már linkelte be pát tesztet nekem 1250/1650 et megy 1.200.v -al
De itt van a gép gyilkos Hitman ból 1-2.teszt képem
Minden max -on 4x MSAA
szintén max de csak 2x MSAA
Komolyabb CPU -val jobbak is lennének az eredmények mert : 4x MSAA -nál 93-95.% tekert csak a GPU és a 2x MSAA -nál már csak 88.% körül
-
Vigneau
félisten
válasz
ProdyG #12593 üzenetére
Gondolom, Dual-X hűtős - nekem is az van. Neked mekkora fesz kellett az 1100MHz-es GPU-hoz? VRAM mennyit megy Nálad (fesz/freq)?
Nálam 1093mV/1500mV a 810MHz/1250MHz. OC 1100mV/1500mV = 1000MHz/1500MHz. Bár a VRAM-on még lehet, csiszolnom kell, mintha néha bevillanna WoT-ban. Viszont emelve a feszt sem lesz jobb a helyzet - hacsak be nem néztem és a kameraváltásból adódó egyéb dolgokat tapasztalok hibának (addig nem látott faág, házak élei, stb.)
-
vaakuum
addikt
válasz
ProdyG #12384 üzenetére
Az 1350 az enyémet is megfogja (sapphire 7950 dual-x), rendszeresen kapok függőleges csíkokat, ha ennél tovább húzom.
Aztán belenyugodtam, mivel alapon is tudja a 60fps-t max grafikán, úgyhogy átmenetileg békén hagytam.
De érdekel, hogy mivel lehet a memóriát megpiszkálni rajta, már csak sportból is. -
-
-
válasz
ProdyG #12132 üzenetére
Gondolom nem tudod milyen ramok vannak a VGA -n ahogy látom itt tesztekkel(hogy meddig stabil mint 78xx nél az elpida ~1300 -at ment a hynix ~1550.et) nem lehet kideríteni milyen ram lehet a vga -n mert enyém Elpida ramos mégis megy 1700 -at Azért kérdezném mert ha jó lenne a te BIOS -od az én karimra akkor megpróbálnám azzal a bios -al az én karimat ha jól írtad 1,08.v az alapfeszed az nagyon jó lenne nekem mert most is 1,075.v ra vettem le ne ugráljon nekem fel 1,25.v ra feleslegesen egyenlőre elég így 1000/1400.on a kártya (a 7850 em szénné tuningolva 1220/1550) volt kb(majdnem) olyan gyors mint ez alap 850/1250.en
Ha megkérnélek lementenéd GPU-Z progival a kártyádról a BIOS -t és feltennéd mondjuk zippyshare.com -ra nekem
-
válasz
ProdyG #12122 üzenetére
Mi a pontos SKU# száma a kártyának? (a dobozán megtalálod) Amúgy ha az újabb Boost verzió lenne akkor 1,25.v a Boost feszültség egyébként ~1,125.v körül szok lenni! Én meg pont ezen variálok 2 napja hogy nekem meg Boost verzióm van, az 850->925MHz között ingázik terhelés alatt.
Az 1,25.v irtó sok mert levettem gpu:1,075.v / ram:1,40.v ra és még így is STABILAN megy 1000/1400 -on
próbáltam keresni olyan BIOS -t rá amiben nincs BOOST hogy ne ugráljon az órajel és a GPU-fesz(1,25.v ra) nem nagyon találtam egyedül a 7970 Dual-X es Bios al megy rendesen hogy nem ugrál az órajel és fesz Most egy Vapor-X OC Boost biost tetem rá ezzel némileg jobb mert ha TriXX ben beállítok neki fesz és órajelet akkor már nem ugrál hanem folyamatosan ott megy egyenlőre alulfeszelve ahogy fentebb írtam 1,075/1,4.v és 1000/1400.on használom
De a kérdésedre 1,25.v ot adhatsz neki nyugodtan mert a gyári Boost verziók ennyit kapnak
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest