- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
TaylorXIII #30762 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de én is a Sapphire 7950 Vapor X-et néztem ki az egy teljes nap nézelődés, utánaolvasás után és már nincs az Iponon......
-
HSM
félisten
válasz
TaylorXIII #30729 üzenetére
Két BIOS van rajta gyárilag, és egy nagy S-betűs gombbal tudsz váltani köztük. [link]
Itt írja is, hogy az egyik standard órajeles, másik magasabb. Gondolom, az egyik sima, a másik meg a BOOST-os.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
TaylorXIII #30729 üzenetére
van szinte minden 7950-es és 7970-esen bios kapcsolo. álltalában az egyik bios fix a másik irhato.a boost-ot droidmester kituja kapcsolni.
-
HSM
félisten
válasz
TaylorXIII #30724 üzenetére
Persze, leírom mégegyszer... Ha jól tudom, azon a kártyán két BIOS van, az egyik BOOST, a másik SIMA.
Nekem egy "7970 OC with BOOST" (ez a neve a gyártónál) karin is van egy 950Mhz-es sima BIOS, és van egy másik BIOS, ami BOOST-os, 950Mhz alap, és 1000Mhz BOOST órajellel. A user meg választhat, melyikkel használja a kártyát. Új 7900-as kártyára amúgy régóta csakis kizárólag BOOST GPU-t szerelnek, mert 2012 közepe óta csak az van gyártásban...(Ugyanis a friss revízió vezette be a BOOST-ot, és már csak az van.)
Függetlenül, mit veszel, BOOST GPU lesz rajta, a kérdés csak az, milyen BIOS-t adnak hozzá. -
HSM
félisten
válasz
TaylorXIII #30722 üzenetére
Probléma? Nincs vele semmi probléma. Tudni kell belőni, mint bármi más karit, ha optimális működést akarsz. De tudtommal a Vaport két BIOS-al szállítják, az egyik BOOST, a másik sima, de ez nem 100%, de úgy rémlik.
AMúgy egy egész komplett cikket írtam a BOOST Tahiti-ről, és a fogyasztásról, tuningról, ilyesmiről, ha érdekel, a Logout blogomban megtalálod....
Ha nem haragszol, nem másolonám ide az egészet... -
fatal1ty1984
őstag
válasz
TaylorXIII #30718 üzenetére
akkor a 64k-s power color.2 perc alatt lehett rá tenni egy vrm hütést és fullos kártya
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
TaylorXIII #30716 üzenetére
vigye az enyémet,7970 és 1300-at megy. papiros garos.megvan hirdetve
-
haddent
addikt
válasz
TaylorXIII #30714 üzenetére
Én biztos bepróbálnám azt a 65 ezreset ittvane. Ennyiért nevetségesen jó, ha meg nagyon **** akkor 14 napon belül visszaviszed és megmondod, hogy hát igen.. na..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged