-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Biohazard5 #13950 üzenetére
?
Nem értem hogy jön ide a 680-690!
Itt kifejezetten radeon kártyákról volt szó, hogyan lehetne jobban hűteni őket. -
haddent
addikt
válasz
Biohazard5 #13953 üzenetére
oliba neked is írom
Nem értem, hogy mire gondoltok.. Pontosan ugyanolyan évek óta az összes videókártya referencia hűtése. Bazi nagy rézdarab, rajta bordák. Néha hőcsövek, néha pára kamrák, néha egyik sem. Lényegében egyik sem hozott nagy változást. Néhány szériánál csendesebb, hűvösebb, máshol ennek az ellentetje. Ez csakis a kártya fogyasztásától függ, esetleg a használt ventitől. A hang nekem egyáltalán nem szempont, illetve nem is hallottam még gtx680 refet hörrögni, erről nem nyilatkozom, de a hőfokoknak nem sok közük van ehhez. Adott egy hely, adott, hogy 2 slotot foglalhat el, és adott, hogy hány W -nyi hő ellen kell dolgozni. Ezekkel a paraméterekkel nem igazán lehet ugyanazt hozni egy 150 és egy 250W -os kártyánál (csak írtam valamit). -
válasz
Biohazard5 #13953 üzenetére
Kodkettő,tévé után gondoltad tegyük az estét szebbé egy kis trollkodással,mert zöld fan vagy? Ügyes
-
haddent
addikt
válasz
Biohazard5 #13950 üzenetére
Az nem baj hogy. kb. feleannyi a fogyasztása (kis túlzással) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged