-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
crysis88 #26554 üzenetére
Pl. AlpenFöhn Peterhez nem feltétlen kell ref. nyák. Ha van megfelelő VRM és VRAM hűtés gyárilag (az egyik Sapphire ilyen pl., vagy az Asus is), akkor elég, ha csak a GPU -hoz hozzáfér és fel tudod fogatni, ami pedig szinte mindig teljesül. Azt hiszem épp DroidMester -nek van ilyen módon megoldva, és még jobbak a hőfokai, mint egy sima Alpenföhn peteresnek...
Ref. PCB -ből hirtelen én csak a Sapphire -t tudom, de abból az sem baj, ha nem ref., mint ahogy írtam, jó lesz.
A PCS V2 sem rossz ha aftermarket lesz rajta, de ha nem, akkor én olyat vennék amin a ramon is van borda. (Mellesleg szerintem a Sapphire olcsóbb is) -
HSM
félisten
-
haddent
addikt
válasz
crysis88 #26552 üzenetére
Asus HD7950 DC2T V2, Sapphire Dual-X ezek már bizonyítottak több embernél is. Szerintem elvileg az Asus csöndesebb kéne legyen, mivel nagyobb a borda, masszívabba venti is, szerintem nagyobb hővel tud elbánni...
Viszont! Közel annyiba kerülhet (tippre), mint egy Sapphire alap 7950 és mellé egy Alpenföhn Peter. Én ebben a 3 kombóban gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest