- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Mr.Csizmás #39143 üzenetére
Egyszer kell jó tápot venni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Mr.Csizmás #39143 üzenetére
Erősen határeset..
Az én konfigom játékok alatt 300-400W-ot fogyaszt konnektorból. (proci 4,7GHz-en) Egyelőre bírja a Corsair 450W. -
FaTHI
őstag
válasz
Mr.Csizmás #39137 üzenetére
Az én konfigommal 7970 BE LE-vel proci 4Ghz-en ,Bf4-alatt max.360watt-ot mértem monitorral együtt,ami 20W-kb.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Alább a konfigom,most jött az új VGA,én is ezt kérdeztem egy hete,azt mondták itt, jobb ha veszek egy erősebbet(tt hamburg)ma jön az új táp,de kipróbáltam ezzel is.....viszi.Lehet hosszútávon nem a legegészségesebb,de megy vele terhelés alatt is!Szerintem jó kis táp ez a GIGA.....nem is tudom miért árulom ilyen olcsón???
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Módosítanám a kijelentésem: Nem.
A procid meg a kártya teljes terhelés alatt beszippanthat akár 380W-ot is, plusz ott van még a sallang. Ott viszont már a 80% is kevés lenne. Én nem bíznám erre a tápra a szolgálatot.
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Csizmás #38963 üzenetére
De most komolyan...itt senkinek nem megy a szövegértés??
Leírtam pár hete, hogy nekem is vx450 van, ami jó táp és elég is nagyjából, de engem nyugtalanít, hogy határon jár, ezért szeretnék nagyobbat. Tehát azért szeretnék nagyobbat, hogy bőven túl legyen méretezve.
Majd leírtam most, hogy mi volt a szitu és azt is, hogy ezt bírta is a vx450, majd ugye írtam a fánkos jóságra (talán 2x is említem, hogy világos legyen), hogy ez egy extrém példa.
És úgy gondolom, hogy ez a jel "~" a 100% előtt nem azt jelenti, hogy egyenlő vele, hanem közel-megközelítőleg annyi.Erre jön nekem mindenki, mindenféle okossággal.
Jah, és a fánk vs padlógázos példádat kissé sarkítva nyugodtan átültethetjük a mondandód első felére:
mert bár elforog az autóm 5000-ig is (sőt még valamivel felé is), nem szoktam addig forgatni (tartósan biztosan nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest