-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
BRIKLY #41538 üzenetére
Kezdhetsz 1GHzről nyugodtan, kizárt, hogy ne bírná. 1125mV amúgy droppolt 1.1re néha, azért adtam neki annyit..jobb a biztos alapon, stabil volt 24/7. BIOS flash..én nem csípem a wines verziót, mert néha hülyül és nem reagál sokáig, rendszergazdai jogú totcom alól parancssorosan szoktam csinálni (progi könyvtárába a bios file, aztán atiflash -f -p 0 BIOSNEVE.rom), de kinek hogy szimpatikus. Kieg.: VBE7 nem tud mit kezdeni az UEFI témával, szóval ha arra szükséged van, ez nem jó megoldás, viszont van módja HEX editorral is, guglizz.
-
Speed®
titán
válasz
BRIKLY #41535 üzenetére
Átküldheted, de meg is csinálhatod ez alapján..felső sor gyári, alsó saját.
Viszont ez az én példányom volt, ami 1.1Von tudta az 1100at, nem tudhatom, hogy a tiédnek is elég lesz-e, ezt tartsd észben, ha hibázna terhelve, emelni kell a feszen vagy csökkenteni az órajelen. Mindenesetre ezeken az értékeken a fentebb beszúrt képen látható hőmérsékletet produkálta, szóval nem volt forrófejű darab. Látszik az eredeti BIOSon, hogy a boostos értékhez mekkora túlfeszt kapott, miközben sokkal kevesebb is elég neki jóval magasabb órajelen..tipikus kőbaltás belövése egy szériának :S
Ezt a 280 mizériát felejtsétek már el
A frissebb progik mind annak írják, de egy régi GPUz pl. kiírja rendesen, hogy 7900 series. Semmi difi, Tahiti Pro.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BRIKLY #41468 üzenetére
Nagyon megy ,ha jól le van hűtve akkor az egy ritka Tahiti gpu ,mondtam is az eladónak....
Nem szerettem volna vele gányólni stb. 32k-ért ,inkább néztem egy normálisabb hűtéssel szerelt fiatalabb kiadást ,ez is nagyon szépen megy ,alapfesz. majdnem 1200 akat repít ,teszek majd fel tesztet ha vlkit érdekel ,nagyon jó kis kártyák ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged