-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Seikai #33977 üzenetére
Érdekes... Én semmi difit nem vettem észre azonos órajelen a 280X Vapor-X és az előd 7970 Dual-X között.
Szerk.: Én még a régi, 13.6 beta2-vel hajtom mindkettőt, amivel a 280X is 7970-nek látszik.. Lehet, az újabb, 280X-es driverekben engedélyeztek rá némi plussz teljesítményt? Az csúnya lenne...
-
-
Attix82
addikt
válasz
Seikai #33464 üzenetére
Próbáltam Matrix Platinum-ot a gyári értékeket nem bírta, VRAM -50 MHZel jó volt. De a hűtése első osztályú.
MSI lighting sok embernél hibás a forum alapján, de pl amit összeraktam gépet az jó volt. (hűtés hangosabb jóval mint az Asusé)
Asus 280x nem próbáltam, de az már alacsonyabb MHzen van, ami azt jelenti, hogy valószínű nem lesz hibás.Ezek alapján én a DirectCU II TOP-ot venném.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Seikai #32508 üzenetére
Próbáld ki ezt! Hogy ne pörögjön fel a venti a 7950/7870-en is. A CCC-t ki kell venni az automatikusan induló programok közül. Én akkor csináltam így mikor minden egyes indításkor hangosak voltak a karina ventik! Nekem segített, egy fórumtárs jött rá. Nálam nem Vírus volt! 1 éve volt ez a dolog nálam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest