Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Werkly #28430 üzenetére

Én így csináltam: [link]
    Illetve mostmár MSI Afterburner-el, de arról nincs kész leírásom, az kicsit talán bonyolultabb, de a Trixx is bőven jó arra, aire neked kell. :)

Monitorozni HWiNFO-t ajánlom, ott pedig a Chil senzor adatainál megtalálod a valós feszt, amit kap a kari, az Ati internal szenzor pedig mindig a gyári feszt fogja mutatni.

(#28431) N.Ferry: Nagyon örülünk, hogy te a te házadból, a te géped és lakásod alapzaja mellett nem hallod ki, de a fórumtárs éppen arról számolt be, hogy neki hangos, erre próbáltam megoldást találni. Megjegyzem, nekem se épp néma 1,256V-on, igaz, nekem sima 2,5 slotos Dual-X. Ellenben lecsökkentve a feszt, már tényleg viszonlyag némává tehető, de legalábbis szignifikánsan halkabbá, mint gyárilag. Na, nem mintha gyárilag nem lenne viszonylag halk, de azért nem mindegy, hogy halk, vagy kvázi néma....

Értem én, hogy téged nem zavar a magasabb hő, zaj, fogyasztás, legalább jobban kihasználod a feleslegesen nagy tápd, de van, akinek más céljai vannak a hardvereivel, minthogy fűtse vele a lakást 40 fokban feleslegesen még +80-100W-al.... :U Van, akit ez érdekel, ha mást nem is, engem biztosan.

Új hozzászólás Aktív témák