- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Apone33 #25431 üzenetére
Szerintem nem olyan drámai a helyzet mint ahogy azt a fenti két kolléga kifejtette.
Ennek ellenére szerintem is húzd fel a procidat olyan 4-4,1GHz környékére (ha tud többet akkor menjen)Ügyelj arra, hogy legfrissebb driver+CAP legyen fent.
A GPU limitessé tevéshez pedig annyi a dolgod, hogy szépen az adott játékban bekapcsolsz minden fölösleges grafikai funkciót mint MSAA, HBAO stb.
Ha még ezek után is 60fps felett vagy (jó pár játéknál elő fog fordulni) no problem, rá kell kapcsolni a vsync-et.
Ettől majd szépen elhalgatnak a kártyáid (mivel nem mennek 100%) meg aztán a monitorod úgysem tud 60 képkockánál többet megjeleníteni (szóval akkor most mit küzdjenek szegények, nem?)Valamint ezt nem tudom hányan tudják de a CF-es microlag-ra is nagyon jó orvosság a vsync, csak ezt valahogy a tesztekben nem kötik az orrunkra, nálam több esetben is megoldotta a problémát, de legalábbis segített rajta.
radi: A BF pont rossz példa az szinte minden esetben GPU limites nézd meg például az alatta lévő F1 2012 azon látszik a proci limit.
Ettől függetlenül teljesen egyet értek veled 100 feletti fps-eknél szerintem sem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged