-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A tied lehet, amivel én találkoztam 1.256V-s (3 darab) az mind fix feszes volt és csak Bios Flash után lehetett állítani a feszt, nem olvastam az előzményét a beszélgetésnek, de feltételeztem, hogy Boost-s cuccról van szó ami Boost alatt ugye annyit kap és az fix.
A katcsingtatást meg pls hagyjad el nálam, mert nagyon irritál
-
-
Azért azt is vedd figyelembe hogy szinte minden kártyának más a gyári Venti profilja! így elég nagy mértékben függ attól is, sőtt azonos VGA -nál is lehet eltérő BIOS verziónként!
csak hogy egy párat említsek!
Asus 7970 DC2
PowerColor 7950 V2
Sapphire 7970 Vapor-X
ha megnézed eléggé el térnek egymástól a venti vezérlő profilok!
-
N.Ferry
senior tag
Nem kenyerem a virtuális kick-box,ezért nagyon nem is reagálok a válaszodra.
Kérdeztem,hogy profilt állított e,vagy csinált e valamit,arra választ nem kaptam.Érdekes nekem idle nem hallatszik a vga(maximum a házventik,de azok is csak azért mert maxra vannak állítva),játékok közben meg főleg nem,tök mindegy milyen rész van...
Lehet,hogy szerinted nem volt értékelhető a válaszom a kérdező felé,csak gondoltam beböfögök valamit,ha már arról a vga-ról kérdezz,amit én is használok...
De megtanultam a leckét,minden titok nyitja az alulfeszelés,mást nem is kell tudni...
-
N.Ferry
senior tag
Idle-ben nem tök mindegy hogy épp halk vagy majdnem néma?
Game közben meg ált. mindenki használ hangszórót,fülest,akármit,ha azon áthallatszódig akkor az tényleg gáz...A táp témába nem kívánok ismételten belemenni,én nem játszok az éppen elégségesre...
Nyilván ha oczva van természetes,hogy magasabb a hő,fogyasztás stb... ,de hogy ez felesleges lenne e azt döntse el mindenki saját maga...
Werkly : Szerintem ne is kapcsold be,akkor még táp se kell neki
-
N.Ferry
senior tag
Honnan tudod,hogy csak 3 év múlva akarna fejleszteni?
Lehet két hónap múlva bekattan és vesz egy brutál cpu-t szénné akarja húzni,mert elkapja a gépszíj,sőt ez mellé csinál egy jó üzletet,és lecseréli a 7950-et 70-re,azt is szeretné akkor már meghajtani,máris kevés lenne az épp kicentizett táp.
Egyébként nekem teljesen mindegy,de sokkal bosszantóbb az ha lekapcsol a gép,esetleg lefüstöl a táp,minthogy van egy sokkal erősebb,ami alapon elviszi a rendszered.
Nekem is Hexa 500as volt,de inkább vettem ezt a Raidert,tudom nem a legszuperebb minőség,de tudom azt is,hogy még bőven pakolhatok cuccot a gépbe,mert el fogja bírni.radi8tor1 : Sorry,többet nem szólok a témához!
-
Annyi az egész...
Gyakorlatban a 7950 150-200W-t eszik maximum, a proci 60-80W-t, az egyéb komponenseket még beszámolva ott vagyunk, hogy maximum 300W-t zabál a cuccos full terhelésen, ami gyakorlatban szinte sosem jön elő, a 2x 20A /360W/ kiröhögi ezt a konfigot lazán.
Ha nincs tuning nincs fejfájás csak öröm, hogy a remek kis táp viszi különösebb megterhelés nélkül.
Volt Liberty-m tudom miről beszélek.
Túl van fújva ez az egész tápos téma, nem csak itt...úgy globálisan. -
-
Bármilyen komoly(nem 2.e res tesó gazdaságosra gondolok hanem pl egy komoly 12-15.e re) Konnektoros fogyimérőd van ennél a 2W nál akár 10X többet tévedhet!
Eleve a gyári adatok szerint többnyire +,-2-3% os pontossággal mérnek de a gyakorlatban ennél lényegesen többet tévednek(ezt konkrétan tudom, mert a mérés ügynél dolgozom) de még ha a gyári 2% ot nézzük akkor is legyen ~300.w os fogyasztásod akkor is +,-6.W, de mondom ezek a konnektoros fogyimérők koránt se mérnek 2-3% os pontossággal inkább olyan 8-10.% -al kell kalkulálni!Amúgy sem tudod ennyire pontosan kiszámolni mivel a tápod hatásfokát is tudnod kéne legalább ilyen pontossággal(2-3.%) ami megint csak két esélyes mivel a gyári adatokra nem lehet támaszkodni itt sem mert elég sok minden befolyásolja pl az is hogy mennyi idős a táp mennyire vannak elfáradva benne a kondik, szóval ~300W körüli fogyasztás ilyen eszközökkel te NEM TUDSZ 2W pontossággal kimérni az hótt ziher!
De a lényegre térve a CHL8228.as viszonylag valós értéket mutat/mér, és lehet mondani rá hogy jól számolja a fogyit
-
-
Valóban 3.Feszültség van de lényegében csak 2.ő az ami számít azt pedig méri rendesen a CHL8228.as Ugye ez a VRM szabályzó 8.fázist tud vezérelni 79xx esetében a Memóriáknak ebből a 8.ból 1.fázis van ezt méri is szépen a chip, a maradék 7.fázis az ugye VGA -ként változó melyik gyártó mennyit pakol rá a PCB -re de többnyire 6.fázis szokott lenni mint pl a Dual-X vagy épp a PowerColor V2 -n is ennyi van!
A 3.ik feszültség az a VRM -nek a PLL feszültsége(ami a VGA elejénél szokott lenni a CF csati alatt) ami ~0,850.v körüli érték, ezt nem a chl828.as chip szolgáltatja mivel pont őt kell etetni ezzel a 0,850.v al, de ez fogyasztásban szinte 0.a! a 2.db VRM érték amit HWINFO is mutat az a lényeges
********************************************************************************************
hát én is letesztelnék szívesen egy ilyen olcsósított dual-x et kíváncsi lennék milyen lehet a VRM része, de ahogy írtam és te is, ha 280.W ra van gyárilag tervezve nem lehet valami szar 4.fázis! én inkább a hűtéstől tartanék az ránézésre is gyengébbnek néz ki mint a NORMÁL Dual-X hűtése! -
Sz.tem nem kéne félni attól a szar agyonra olcsósított Sapphire 11196-19-40G -től!
a BIOS -ában nagyobb a PowerTune értéke még a PowerColor V2 től is!
a PowerColorban ugye 175-260.(refi 7970 szint) szóval annyira szar VRM nem lehet alatta ha gyárilag ennyire magas a PowerTune értéke benne!
Az igaz hogy nem CHL8228.as a VRM vezérlője, de elvileg a TriXX progival lehet ezen is feszt állítani!
Ne nézzük annyira le, de ismeritek a közmondást "Kicsi a Bors de erős!!!"
-
KAMELOT
titán
Legalább leírtad rendesen. 8K ilyen kártyánál már semmi.Úgyhogy aki ilyenen szórakozik az ne is vegyen ilyet. Én nem szólhatok semmit mert az ASUS HD7970-em 85K volt és mivel eladtam a 7770-et 24K-ért így 61 000 forintomba került.
Ja igen az a REF 7950 csak hirtelen nem találtam azt meg. -
KAMELOT
titán
Mint írtam alapon használva simán jó. Ez azoknak van akik olcsó de ''erős'' kártyát akarnak és nem akarnak semmi tuningot.
Ennyi a különbség árban.
Sapphire HD7950 vs MSI HD7970 Lightning -
-
Reggel már leírtam miért van, meg az előbb is! DIREKT van el rejtve hogy azt hidd nem CHL vrm vezérlő van a kártyán, így bele törődsz hogy NEM lehet feszt állítani! és megveszed a MATRIX ot amin lehet!
Csak akkor tudnám miért
reklámozzák a HotWire képességét a DC II -eseknek!
Bár erre is tudom a választ, azért hogy vegyél az asus VGA -d mellé egy jó drága ROG -os alaplapot is!
így 1 csapásra 2 legyet ütnek!
Mert ehez meg feltétel hogy ilyen VRM vezérlő legyen az adott VGA -n!
-
Van védelem a VRM -ben is de az csak 130.foknál avatkozik bele a dolgok működésébe!
Persze ez nem azt jelenti hogy állandóan erre kéne bízni a kártyát hogy majd csak leszabályoz ha melege van!
Amúgy ezekben a fesz lock os Asus karikban is CHL8228.as VRM vezérlő van csak valamiért el van rejtve, sejtem hogy miért pont azért hogy ne is próbálgasd a fesz emelést
Nemrég módosítottam Gróf... kollégának a HiS 7970 iCeQ-x2 kártyájára is egy módosított BIOS -t, és neki sem lehet monitorozni a VRM értékeket pont úgy ahogy a DC2 -eseknél sem!
Egy másik PH -s kollégával már elkezdtük megírni a BIOS EDITOR progit! ez is szépem megmondja hogy CHL822x VRM vezérlő van az adott bios ban!
íme a Asus 7970 DC2 UEFi biosa!
-
KAMELOT
titán
Hát ja! Ha nem piszkálod a kártyát akkor semmi gond. Úgyis ezek a extrém hőfokok csak tesztprogiknál vannak. Unigine valley alatt 60-63fok a GPU és a szobában elég meleg van. Játékok alatt 50-54fok a kártya. Tesztprogiknál 73fok. Normális esetben a GPU 29fokos IDLE-ben, amikor 22-24fok van a szobában. Most olyan 28-30 lehet.
Mert pl. a rendszer HDD-m 44fokos ami általában 36 max 38 fokos szokott lenni.
Proci is normál esetben 29-30 fokos jelenleg idle-ben 40fok. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem a VRM-et védi a védelem. Nekem egy félre sikerült ventiprofil beállítás után nem kezdte feljebb venni a fordulatot AB, aztán csak annyit vettem észre hogy visítanak a ventik és szaggat a kép.
Kilépve asztalra azt láttam a programban, hogy 20%-ról felvette 100%-ra a hűtést, mert GPU nyaldosta a 100 fokot, de a kártya belső védelme felülbírálta a venti fordulatot és 100%-os tempóval lehűtötte. -
-
daveoff
veterán
-
E1even
senior tag
De ez akkor is át.aszás valahol, mert nem új technológia/fejlesztésű kártya, hanem a régit adják átnevezve. Ez megtévesztő is lehet, ha az ára nem ott lesz, ahol mondjuk/pl. a 7970-esnek, hanem drágábban adják.
Pedig a teljesítmény ugyan az.
De ha olcsóbban jön ki (mint pl. a 770 a 680-hoz viszonyítva), akkor nincs probléma az átnevezéssel. -
E1even
senior tag
"Én személy szerint örülök neki, hogy a tulajdonomban lévő 3db 7900-as kártya nem fog egy hét alatt háromszor 30-40 ezer forintot értékveszteni." - Ennek én is örülnék/örülök, reméljük, hogy így is lesz.
Sry, félreolvastam.
Ám így sem rossz választás, de nem a legjobb.A régi nevével is ki lehetne igazodni szerintem.
Csak ez egy kicsit megtévesztő is lehet, mert aki nem járatos benne, az azt hiheti, hogy egy teljesen új generációt kap az új névvel együtt.players111: Azok akkor meg is érdemlik, hogy 50k-t kapjanak a 7970-esükért.
-
KAMELOT
titán
és (#27980) ffodi
Akkor hogyan is állítsam be? 1100/1500 okés. +20% Power limit
Most játszottam CRYSIS 3-at. 20 perc után befagyott.1130/1600 +20% Power limit.
Power limit jó így vagy vegyem vissza? Azért nem akarok hú de nagy tuningot csak annyit amennyi éppen egészséges a kártyának. fesz fixálva van szóval 1,17V -
daveoff
veterán
Persze, ez érthetô! Én nagyon elégedett vagyok, mert szerencsémre nagyon megy ez a kártya, fôként ezért is tartom meg. De a véleményed alapján akkor mégiscsak az én megoldásom az egyszerûbb, mert nem kell kattintgatni semmit. Ja és én AB-t egyáltalán nem használok, mert azzal csak a galiba van. Egyébként amikor vettem ezt a kártyát a kinèzete volt az elsôdleges szempont, a tuning képessège kellemes meglepetès volt csak.
-
daveoff
veterán
Lehet alulfeszelni az ASUS-t is, csak kicsit körülményesebb, de ha szánsz rá egy kis idôt, ès DroiDMester is ráér akkor simán megoldható! Az az egy bibi, hogy csak alapfeszt tud módosítani, fesz. zár megmarad. En most olyan biossal használom, amiben 1100mV a beállított fesz., és így megy 1100MHz-et a kártya.
-
-
mcwolf79
veterán
De ne a Max Payne 3 legyen már a fő szempont!
BF3-ban simán használhatok AA-ot ,és kicsit nagyobb volumenű játék,mint a MP3.
Úgy beszéltek, mintha csak az AMD VGA-k privilégiuma lenne az AA,de erről szó sincs. Jelenleg az esetek többségében elég a 2 GB, amikor meg már attól lenne valami játszhatatlan, vagy túl nagy kompromisszum kell,akkor már valszeg nem csak a GPU lesz a szűk keresztmetszet.De kár a szóért, bele vagytok buzulva a GCN-es csodaVGA-ba, és semmi kontrát nem fogadtok el az előnyök ellenében.
További szép napot! -
mcwolf79
veterán
Jaj, hagyd már ezt a púder dumát, hogy csináljak jobbat. Ez a duma már a Dark Souls PC portjánál is sok helyen olvasható volt, amit egy srác 30 perc alatt megoldott (a textúra felbontására gondolok).
Ha ennyire kevés a 2 GB ,akkor világolj már fel, hogy egy Hi-res textúrával felmoddolt Skyrim hogy futhat jobban 680-on? Hogyhogy nem fut ki a VRAM-ból?
[Lásdi]GTA4-ről nem találtam tesztet sajna. Ha van, majd megmutatjátok.
Majd meglátjuk, ha kijön a Watch Dogs az megfekteti-e az NV karikat (főleg a 680-at).
Egyébként folyton (gondolom én) az AB VRAM-saccolására hagyatkoztok, mikor már meg lett mondva, hogy az csak saccol. Most ezt ki hiszi el, ki nem hiszi el, az magánvélemény.
-
daveoff
veterán
1-2 hónapja még Te voltál aki legjobban szídta az AMD-t a boost miatt, most meg õk tudnak a legjobban mindent? Neked csak az a lènyeg, hogy mindenkit kioktass? Egyèbkènt nekem is 3gb vram-al szerelt kártyám van, ès szerintem is jobb, de az hogy mit ír mem használatra az AB arra nem adok semmit. De aki okosabb, tájèkozottabb nálam majd elmagyarázza.
-
odorgg
addikt
Nekem volt 680 is, de kb 7850 feeling volt. spóroltak rajt ahol lehet. NV-ben nagyot csalódtam akkor, csúcs VGA révén én nem ezt várom tölük, hanem olyanokat mint a 480-580-780 vagy a Titan. Csak utobbi 2 az már a megfizethetetlen kategória számomra, így maradt a Radeon. Lehet hangosabb, vagy melegebb egy 7970, fogyaszthat többet, de van 3 Giga Vram, 384bit, és ezekkel eggyütt a minőségi érzet, hogy ez a cucc nem a spórolás jegyében született. Nekem ez is fontos
-
Pala
veterán
Én könnyen beszélek, mert nem zavar a hang.
1125/1575-ön elvan most, 60-70% között jár a venti terhelés alatt, a hőmérséklet pedig 70-es tartományban mozog, nekem ez teljesen rendben van.
100%-on egyébként még akkor is hallani, ha becsukok minden ajtót és kimegyek a lakásból.
De ha zavarna a hang, akkor is ref karit vettem volna (minőség!), csak akkor kicserélném a hűtőjét valami jóféle AC-ra vagy esetleg Peterre. Máig úgy gondolom, hogy ez a legjobb kombináció, ha valaki jót akar és halkat. Illetve még ott van a víz.
-
-
odorgg
addikt
Én holnap megyek a ref 7970-ért. Tavaly volt egyhez szerencsém, 40% ig nem vészes a hangja, 40-45% közt ment átlagban. Viszont Dmarkoztam is kicsit, és tesztek alatt ki kellett mennem a szobából 100%-os ventinél, mert nem bírtam hallgatni. Becsuktam az ajtót is, de még akkor is hallottam az üvőltést. Nagyon brutál hanglya van úgy
Remélem alulfeszelve tudom majd tartani a max 40%-os ventit
-
-
szacsee
nagyúr
A valóság valószínű az amit Whit3Rav3n írt le.
Viszont anno Quad topikban pörkölődött meg pár deszka és csatlakozó, mert nem nagyon volt tapasztalat 4 magos tuninggal kapcsolatban... főleg, hogy merre hány amper stb.
A gyártó minél több pines csatlakozót tesz a kártyára annál jobb, mert nem csak a táp, VGA PCB áramköri kialakítása és a kábel keresztmetszete szólhat bele a dologba. Sokszor találkozni olyan gépekkel, hogy a csatlakozót épphogy csak a rögzítő pöcök tartja a helyén, mert a csatlakozó érintkezői annyira kitágultak.
Általában Dr. Vér Istvánék szoktak ilyen géppel beállítani, aki a fél város gépét bütykölte saját táppal, vagy 2 hetente hardvert cserél. Minél nagyobb az érintkező felület, annál kevesebb amper jut az érintkező minden egyes négyzet milliméterére. Ha kontaktos, vagy rossz a csatlakozó érintkező minősége, akkor nyilván minden négyzetmilliméteren ahol legalább érintkezik több áram halad át. Bizonyos határ felett a csatlakozó melegedni kezd, hő hatására nőhet az ellenállása, illetve tágulhat is.... gondolom én.
Ha nő az ellenállása és a VGA beéri az ezt megelőző ideális áramfelvétellel, akkor nő a felvett áramerősség mértéke is, így további melegedést idézve elő, míg az amper szagot a User észreveszi, vagy a táp védelme le nem kapcsol. Sarkallatos példaként Dangerzolee Quad topikban most is megtalálható képét mutatnám... igaz ez 4-pin E-ATX ami egy 3,6Ghz-re húzott 1,3xV-on hajtott Q6600-at etetett. -
Gróf...
aktív tag
Minden tiszteletem a tied, hogy nem küldtél el az édesanyám kedvébe járni! Harmadszorra teszem fel ugyanazt a hülye kérdést, és még csak nem is rémlett, hogy az előző oldalon (itt: (#27748) és itt: 27749) már mindketten kifejtettük a véleményünket a témában. Tudom, hogy egy írott szövegből az nem nagyon derül ki, hogy én itt a monitor előtt somolygok...
Sajnálom, de nem hagyhattam ki. Nyugodtan kövezz meg. Vagy majd meghívlak egy sörre. -
Whit3Rav3n
senior tag
Bár a gyakorlatban a jelenleg elöírt kábelek meg csatlakozók pinenként 10A-t bírnak szóval egy 6 pin 240w-ot a 8 pin meg 360w-ot bír kábel meg csatlakozó specifikáció szerint. A lényeg annyi hogy ha van egy adott kártya ami van 6 meg 8 pines csatlakozóval is egy jó táp mellett semmi hátránya nincs ha csak 6 pin van rajta.
-
haddent
addikt
Mondok még jobbat: HD7950 TDP -je 200W. PCI-E 6pin tud gyárilag 75W -ot (de ez hülyeség, jóval többet bír normális táppal). PCI-e 3.0 16x tud 5.5A ez alapján, ami további 66W. Ez eddig 2x 75 + 66W = 216W. Ezt minden tápnak és minden alaplapnak tudnia kell. Ezenfelül nyilván minden értelmes táp és alaplap tud jó 10% -ot, ami már ~237W.
Röviden: elég piszkosul meg kell rángatni egy HD7950 -et, hogy 2x6 PIN ne legyen neki elég.
Az én személyes példám: gép konnektorból mért fogyasztása, cpu (i7 3770 @ 4.1) winrarral terhelve, gpu alapon lötyög: ~125W.
Ugyanígy mérve a fogyasztás BF3 -ban VSync OFF, HD7950 @ 1150/1500MHz kb. 290-300W. Ebből ugy lejön a CPU fogyasztása, ami nem pörög 100% -on, mint a winrar alatt, szóval legyen mondjuk 90W (de ennél szerintem több... majd egyszer "harapós" mérővel ránézel a kábelekre).
Tehát akkor legyen 300W-90W az még mindig csak 210W. És ugye az előbbiek alapján minimum 216W -ot minden gép tud 2x6 pinnel.
Mégegyszer megrágva: egy HD7950 -nek 1150/1500 -ig (HD7970 GHz szint) elég kell legyen 2x6 pin meg amit a PCI-e sínből kap. Persze így akkor nincs túlságosan túlméretezve, tehát pl. Furmarkot nem biztos, hogy bírja. Viszont az enyém bőven bírta a Furmarkot (falból 390W -ot is megevett!) és a sors fintora, hogy az enyém 2x6 PIN
Na most akkor mit számoltam el vagy ki hazudott?Számításaim szerint 10% túlméretezéssel is 237W -nál le kéne csapnia a tápot, vagy csatinak olvadni, vagy valami... 390W-125W (legyen 100% -ra terhelt CPU)= 265W
-
haddent
addikt
Azért arról nem esett szó, hogy Gen 2 vagy 3 a PCI-E 4x. Nagyon nem mindegy. GEN3 PCI-e 4x az ugye Gen2 8x -nek felel meg, ami még mindig nem Gen2 16x, de nem hinném, hogy túlságosan aggódni kéne miatta. Egy gen2 4x -be azért én már nem rakodnék ilyen kártyát viszont bár az általad linkelt tesztben ~5-6% -on belül van az is...
szerk. igen ez gen3, tehát ez gen2 8x ami azért nem vészes
Szőrszálhasogatás, de egy H77 chipsetes "budget" lapba pakolsz bele 2 brutál vidikarit? -
N.Ferry
senior tag
Ab-vel szabályzom és kint van az osd is a játékokban,de épp az eset megtörténtekor kilőttem az osd-t,mert ütöttem a bill-t,aztán nem is kapcsoltam vissza.
Viszont egyszer csináltam meg,hogy catában nem engedélyeztem az oc-t és akkor ab nem állította,de lehet csak nem voltam magamnál és user error volt szimplán
Mindegy most megint cata nélkül megy,meglátom most jól viselkedik-e. -
E1even
senior tag
Tudom, hogy magasabb, de az Asus-é inkább már "majdnem 3 slot-os" hűtés, míg az Sapphire-é meg "közelebb van a 2-höz" (tudom, hogy a honlap szerint 2,5 slot-os)
Szerintem, meg ugyan olyan magasak:
7970 Vapor-X
7950 Vapor-XEgyébként úgy emlékszem, hogy 7950-es volt.
Itt már biztos, hogy fent van az oldallapja:Így néz ki, ha nincs fent az egyik oldallapja (itt éppen a bal):
Megnéztem előtte és úgy néz ki, hogy be fog férni, van még annyi hely.
Ha nem, akkor csere lesz egy olyanra, ami befér.
Majd holnap kiderül... -
E1even
senior tag
Szerinted a képet miért linkeltem be???
Egy fél órán keresztül bújtam a net-et, hogy megtudjam be fér e.
És elvileg be kell férnie, mint a kép is mutatja, mókolás nélkül.
Az Asus-nak 3 slotos a vége, enne csak kettő.Nincs, mert közvetlenül kívülről tudják a kártya ventijei szívni a levegőt a lyukacsos oldallap miatt:
KAMELOT: OK, majd csinálok.
Remélhetőleg ez már tovább marad. Vagy a PS4 megjelenéséig vagy marad a PS4 mellé.MrPetya19: Rendben, mindenképpen.
Egyébként nagyon jó kis masszív konstrukció és jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest