Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyno

veterán

270X toxicon, hátlapon a ledek mit jeleznek, nekem míg a driver be nem tölt egy világít, utána végig kettő világít?

• Dyno

veterán

(#53697) Balancee & (#53698) RetepNyaraB : Előlapit is csak akkor használom, amikor többiekkel Wotozok és akkor a mikrofont is használom, hátra a hangfalam van dugva, ezt meg előre dugom mert így kényelmesebb, előlapina mikrofon bemenet már megnyekkent, de a kimenet még megy, szóval mikrofon az hátra van dugva.
    Mindig is volt meg volt ez a hang az előlapin, és még a házamról olvastam is egy tesztet(Sharkoon T9), hogy az USB zavarhatja, iagz abba nincs semmi dugva, de mióta most kicseréltem a kártyát, ez felerősödött már már zavaróan. 6790-nel is megvolt ez a hang, nem ennyire intenzíven.

• Dyno

veterán

Sziasztok!

Próbálgattam keresgélni a topikban, de nem találtam megoldást, vagy rossz kulcsszóval keresgéltem :DDD

Szert tettem, egy Sapphire 270x toxicra, egyenlőre nagyon jó tetszik, viszont van egy érdekes gondom, leginkább WOT-al játszom és érdekes sistergős hangra lettem figyelmes, ami mintha hasonló ütembe változna mint ahogy terhelődik a kártya, probáltam vsync-el orvoslni nem sikerült, na de ez a sistergős hang konkrétan a fülesembe hallatszik, előlapi panelra van dugva, mindig is volt egy fura hasonló hang, de az valszeg az USB zavarja miatt van, de most felerősödött windows-ba terhelés nélkül csak a megszokott hang van, viszont terhelésnél sokkal jobban hallom.
    Érdekes hogy a hangfalamon ami hátra van dugva nem hallatszik, csak ha maxra tekerem a hangerőt, de az úgy nem életszerű szóval ott nem zavaró, nem is hallani.
    Amúgy egyenlőre egész jó a VGA, Heaven benchmarkja alatt max 59°C volt.
    Próbálkoztam tunningal hát 1200/1600-nál összefosta magát, fekete kicsit szürkés csíkokkal kettéfagyott.
    Mondjuk ez az utóbbi, nem igazán zavar, ahogy visszaolvastam, toxicok nagyon csutkára vannak járatva, előtte egy 6790-em volt szóval van kellemesen érezhető előrelépés, igaz a wot így is fos. :DDD
    Mondjuk havernak a 970-en is képes belassúlni, szóval ez nem hiba.

Leginkább az első gondomra keresnéma megoldást, vagy ha nem is megoldást másnak is volt-e már ilyen gondja?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák