Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
270X toxicon, hátlapon a ledek mit jeleznek, nekem míg a driver be nem tölt egy világít, utána végig kettő világít?
-
Dyno
veterán
(#53697) Balancee & (#53698) RetepNyaraB : Előlapit is csak akkor használom, amikor többiekkel Wotozok és akkor a mikrofont is használom, hátra a hangfalam van dugva, ezt meg előre dugom mert így kényelmesebb, előlapina mikrofon bemenet már megnyekkent, de a kimenet még megy, szóval mikrofon az hátra van dugva.
Mindig is volt meg volt ez a hang az előlapin, és még a házamról olvastam is egy tesztet(Sharkoon T9), hogy az USB zavarhatja, iagz abba nincs semmi dugva, de mióta most kicseréltem a kártyát, ez felerősödött már már zavaróan. 6790-nel is megvolt ez a hang, nem ennyire intenzíven. -
Dyno
veterán
Sziasztok!
Próbálgattam keresgélni a topikban, de nem találtam megoldást, vagy rossz kulcsszóval keresgéltem

Szert tettem, egy Sapphire 270x toxicra, egyenlőre nagyon jó tetszik, viszont van egy érdekes gondom, leginkább WOT-al játszom és érdekes sistergős hangra lettem figyelmes, ami mintha hasonló ütembe változna mint ahogy terhelődik a kártya, probáltam vsync-el orvoslni nem sikerült, na de ez a sistergős hang konkrétan a fülesembe hallatszik, előlapi panelra van dugva, mindig is volt egy fura hasonló hang, de az valszeg az USB zavarja miatt van, de most felerősödött windows-ba terhelés nélkül csak a megszokott hang van, viszont terhelésnél sokkal jobban hallom.
Érdekes hogy a hangfalamon ami hátra van dugva nem hallatszik, csak ha maxra tekerem a hangerőt, de az úgy nem életszerű szóval ott nem zavaró, nem is hallani.
Amúgy egyenlőre egész jó a VGA, Heaven benchmarkja alatt max 59°C volt.
Próbálkoztam tunningal hát 1200/1600-nál összefosta magát, fekete kicsit szürkés csíkokkal kettéfagyott.
Mondjuk ez az utóbbi, nem igazán zavar, ahogy visszaolvastam, toxicok nagyon csutkára vannak járatva, előtte egy 6790-em volt szóval van kellemesen érezhető előrelépés, igaz a wot így is fos.
Mondjuk havernak a 970-en is képes belassúlni, szóval ez nem hiba.Leginkább az első gondomra keresnéma megoldást, vagy ha nem is megoldást másnak is volt-e már ilyen gondja?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő