- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
krisztofer55 #1032 üzenetére
Mivel az 5870-nek 2-3 hete uj gazdája van és a ház mellett ott csücsül a táp,a lap,a ram,a hdd,a proci vga-ért kiáltva ugy hogy a lapot és ramot ki sem vettem még a dobozábol,morfondirozok hogyan lehetne megfelelő vga-t kinézni (árát összeszedni)hogy végre életet leheljek a hideg fémekbe
elég nehezen birom,hogy csak a dobozokat nézegetem
de igazad van teljesen az árak és kinálat silány DE nagyon.Ezért morfondirozok a 7850-en hogy jó választás legyen ne pedig csalodás a tulzott elvárások miatt.
-
válasz
Ismerősek a feltett kérdések, annyi különbséggel, hogy érdemes-e 6850 -> 7850...
-
szasanyi
félisten
válasz
Ne siesd el, türelmesen kivárjuk míg végig gondolod és megválaszold. e mindenképpen írd le ide, hátha más is elgondolkodik.
Mármint akinek számít mennyi pénzt dob ki...
-
seederking
őstag
válasz
krisztofer55 #1029 üzenetére
Igazábol lap,ram csere meg van.A proci maradt és a vga ami kérdéses.1080p egy monitor.Ez lenne a felállás.
-
polgi803
őstag
válasz
krisztofer55 #937 üzenetére
Tudom,hogy drágább az Asus,de 3 év és jó hűtés...de mint mondtam hangos kicsit terhelve...+9-em meg most nem lenne + a tápomnak az már viszont sok lenne...és cserélni azt most nem tudnék.
de akkor valszeg Sapphire 7870-lesz...
-
hege01
tag
válasz
krisztofer55 #933 üzenetére
(#932) polgi803 ,(#933) krisztofer55
Köszi, akkor valószínűleg megejtem a cserét.
Látom szinte mindenki a Sapphire-t ajánlja, az Asus-al nincs valakinek tapasztalata?
Nekem az lenne inkább szimpatikus.Üdv.
-
polgi803
őstag
válasz
krisztofer55 #935 üzenetére
A 2 év ellenére is bele merjek ugrani?
-
szasanyi
félisten
válasz
krisztofer55 #901 üzenetére
Más gyártó (pölö Sapphire) is használt 2 PIN-es ventilátor, ennek ellenére működött a fordulatszám vezérlés ugyanúgy.
-
Nippon
őstag
válasz
krisztofer55 #901 üzenetére
Nem szeretem a Gigabyte-ot, de a 7950-es Windforce nagyon jó kis kártya, 3db-hoz volt eddig szerencsém és egyikkel sem volt gond. Halk, hűvös, jól tuningolható, minőségi alkatrészek vannak rajta. Mondjuk szépnek nem nevezném.
-
szasanyi
félisten
válasz
krisztofer55 #899 üzenetére
PWM ventikkel szeltek mindegyik másképpen a venti szabályozása és fordulatszám visszajelzés hogyan lenne?
Gigabyte kártyát én nem vennék, mert sok gond volt velük, és úgy tudom már az új VGA-k esetében is van panasz. Más gyártó miért nem érdekel?
-
szasanyi
félisten
válasz
krisztofer55 #897 üzenetére
Ezt honnan veszed?
-
Nippon
őstag
válasz
krisztofer55 #890 üzenetére
Megéri, gyorsabb a 7950 és hosszabb távon jobb választás.
-
szasanyi
félisten
válasz
krisztofer55 #890 üzenetére
Ha úgyis tuningolod a 7870-et és nem lesz 3 monitoron játék akkor nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest