Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Holnap mondok infót a Vapor-x ről este.
Aki nem ismeri és össze keveri egy Dual-x nem kéne mindjárt lehurrogni. Két külön állat faj a Dual-x kontra Vapor-x. És teszem hozzá teszteket látván nem erő viszonylatban hanem hűtéssel kapcsolatban. . De semmi külőmbség nincs a hő illetve zaj téren. itt látszik is
Nagyon Asus és MSI párton állnak itt a többiek[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
tetszt szerintem nem igazán számít mit mutat mert mind közel egyformák.
1200/1500 nál 63 fokos 35% tekerő ventikkel. szerintem korrekt lett a cucc. Tetszik ez a fém bórítás is.(#42809) BogyóBP na ahogy látom nem makulátlan az sem . szomórú vagyok
[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Steve198310
őstag
De fogja bírni. Elég neki.
#42838) BogyóBP : 1-2 napot vársz akkor meglátom hogy üzemel a vapor de semmi panasz eddik ki..szott jóóóó.
(#42847) dennistar : ne tegyél rá más gyártóéval nem fog menni. küld el a mailomra a biosod
[ Szerkesztve ]
-
Womb
senior tag
Grat a kártyához!
A hozzáadott Sapphire Trixx-el tudod tuningolni. tesztelni meg a szokásossal: 3D Mark, Unigine programok, Furmark. De gyakorlatilag minden játék szépen fut vele magas beállításokkal, húzni nem nagyon érdemes, mert nem igazán nyersz vele annyit, hogy számottevő legyen. Kezdetnek mehet a GPU 1200Mhz-re, a memória mondjuk 1550Mhz-re. Aztán szépen lassan emelgeted őket külön- külön, de mindig tesztelj le egy beállítást alaposan.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest