Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KaiotEch
üzenetére
Annyira az én hangtesztem nem lenne meggyőző, mert van hangosabb venti a kártyáénál. De meglepően halk. Mondjuk 130 wattot fogyaszt, ami azért annyira nem sok.
Igazából nem tudom. Az ASUS volt és a Giga. Nyilván ebből az ASUS-t veszem. Főleg, hogy olcsóbb volt. Ha van MSI, vagy Sapphire, akkor lehet, hogy nem ASUS lett volna, de ez az ártól is függött volna.
(#975) sysrq: Nem csak XP-t. Van Win 7 is. Mivel dobozos OS-t szoktam venni, így ha már fizettem érte egy valag pénzt ... használni is szeretném. Ezért van még telepítve az XP. Gond amúgy nincs ... használom a Win 7-et. Csupán furcsa volt, hogy nincs még XP driver.
(#974) csucsbicep: Mák, hogy befért a házba. A méretén kívül tényleg szuper a hűtő.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest