- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
Fisherhun
üzenetére
Most azért,mert kifogtál 1 hibásat,attól még nem kell temetni a céget,hogy ilyet senki ne vegyen,meg kell fogni akkor a karit és gariztatni.
Nem tudom,hogy van százalékosan elosztva kinek miylen kártyája van,de mivel itt a legtöbb embernek sapphire van,lehet külföldön is hasonló a helyzet,ezért valszeg,ha abból fogy a legtöbb ,abból lesz a legtöbb hibás darab.
Én meg személy szerint mondjuk gigát nem vennék,mert 2különböző kártyából mind 2-nek volt vmi nyűgje,utánna vettem sapphire-t és lásd öröm,bódottá.
Attól még nem mondom,hogy senki ne vegyen gigabyte-ot,mert nekem személy szerint nem jött be.
Vegyen azt amit szeretne,ha neki bejött és ezután is ,akkor egészségére.
Offnak vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest