Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kedves Uram, én aztán nyúzom a cuccom és mindenféle lagot felfedezek, de olyan folyamatos minden játék, hogy azt szavakba nem tudom önteni... Enyhe röccenés talán pályabetöltéskor jelentkezik, de ugye ez sem lépne fel szerintem, ha az SSD-mről játszanék.
Teljesítményre nálam 5* a kártya, nagyon örülök, hogy megint találtam magamnak játékos kártyát 40 ropi körül, eddig minden szép és gyönyörű, bár csak 1440-ben játszom, de minden szűrés a lehető legmagasabb szinten van. Assetto Corsa is gyönyörű, BF4 meg ilyeneket ki sem próbálom, mert az már a kis low profile 7750-esemmel is ment vajazottan.
Egyedül ez a fránya flickering...

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest