- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #51811 üzenetére
passz, nem jatszottam veluk. dx9nel sajnos nekem ugy tunik, hogy elobb-utobb cpu threadlimitesek lesznek az alkalmazasok (joval elobb, mint dx11 alatt tapasztalatok alapjan), dx10 detto (crysis1 / metro2033 / stalker cop alapjan), szoval lehet az volt a baj.
CF Rage alatt nem mukodott rendesen de az a motor featureje. illetve Far Cry 3 anno nem szerette a CF+Eyefinity kombot (kulon-kulon ok volt), de azt anno megjelenes utan ket honappal vegigjatszottam, azota nem tudom mi a helyzet. majd ha jon a negy
, de igazabol amig legalabb egy kartya birja 4800x900ban mediumon a jatekot az elso napokban amig veglegesre patchelik (mint az FC3nal), addig szerintem boldog leszek. foleg, ha lesz idom day0tol jatszani.
ahol anno keves volt egyedul a 6950 eyefinityre az a Crysis3, a Stalker CoP, a Metro2033 es a Shift2 volt, ezek erezhetoen sokkal jobban mennek a 7850 parossal. de en mar inkabb csak jatszom, ha nem megy a CF azt 5760x1080ban meg altalaban eleg gyorsan eszrevenni benchmark nelkul is
. evekig toltam jatekokat masodik kijelzon real-time monitorozva az eroforrasokat es nezve, hogy mi tortenik, ezt mostanaban mar csak ha debugolni kell csinalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest