Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cseneles őstag válasz  katt777

üzenetére katt777

üzenetéreIgazából szerintem csak mérni tudnád a különbséget de talán max 4-5% amit ténylegesen lassít  16x-4x felállás az már viszont szerintem lehet kicsit többet bár az sem mind1 h milyen a PCIE 2.0 vagy 3.0 mivál a sávszélesség is változó 16x-4x felállás az már viszont szerintem lehet kicsit többet bár az sem mind1 h milyen a PCIE 2.0 vagy 3.0 mivál a sávszélesség is változó Bár mivel 2 kártyáról van szó igy oszlik az áramolandó adat mennyiség is és még a Crossfire híd is ebben segít szóval minimális Bár mivel 2 kártyáról van szó igy oszlik az áramolandó adat mennyiség is és még a Crossfire híd is ebben segít szóval minimális
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

16x-4x felállás az már viszont szerintem lehet kicsit többet bár az sem mind1 h milyen a PCIE 2.0 vagy 3.0 mivál a sávszélesség is változó
 16x-4x felállás az már viszont szerintem lehet kicsit többet bár az sem mind1 h milyen a PCIE 2.0 vagy 3.0 mivál a sávszélesség is változó  Bár mivel 2 kártyáról van szó igy oszlik az áramolandó adat mennyiség is és még a Crossfire híd is ebben segít szóval minimális
 Bár mivel 2 kártyáról van szó igy oszlik az áramolandó adat mennyiség is és még a Crossfire híd is ebben segít szóval minimális