- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
zserbox #36412 üzenetére
Nem rossz, sot kifejezetten szeretem, ambar a szobam kicsi...kb 2.5 meterrol nezem...es azert nem tu eles a kep, de ugye ez ertheto akkora kepatlo mellett.
Szeretnek cserelni FHD ra, de pont 3 uj HD ledes projector araert van jelenleg...ilyenkor a "jol van ez" uzemmod aktiv nalamCsak azert kerdeztem mert latom megy itt a Battlefield 3-4 + egyeb jatekok, kinek hogy megy stb dolog, de felbontast nem igazan irnak sokan, en sem sajnos, es nehez osszehasonlitani a dolgokat.
Minden esetre bizom benne, hogy kozel egy evig elleszek ezzel a kartyaval, szandekosan vettem ilyet, mert ilyen felbontasnal "felesleges" a 79xx szeria szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő