Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Egyszerűbb sokkal. Csak egyszer kell megvenned, és jó ideig nyugi van. Azt azért hadd kérdezzem meg, hogy hol veszel te 20 ezerért boltban monitort? Mert IPS paneles monitort, boltban láttam már 40-50-ért, de használtan meg még olcsóbb (bár attól én óckodom). Másrészt meg, most pár év után már megérett a csere, és csak a D-SUB miatt. Egyébként meg semmi szükség 2 évente 20 ezret kiadni monitorra. DE ha már veszek monitort, nem fogok egy 20 ezres sz@rt venni, amivel majd rengeteget szívok. Pár alkatrész után már megtanultam, hogy nem szabad a minőségből alább adni. Inkább kiadok plusz tízezret, de az olyan is, amilyennek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest