Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Virtu leírás, nem felrázva, nem keverve:
"1. HyperFormance™ - Optimized Game Responsiveness: Game responsiveness is all about how fast your eye → brain → mouse click → game response behaves. When interacting with your computer, the responsiveness is a key factor to your productivity and overall systems experience. When it comes to playing games, especially fast moving ones like First Person Shooters, responsiveness becomes critical for both mastering the game and enjoying and immersive experience. HyperFormance intelligently removes redundant rendering tasks within the graphics pipeline, the CPU-GPU-Display system."
A redundáns számításokat küszöböli ki a CPU-GPU együttműködést optimalizálva.
"2. Virtual Vsync™ - Resolve the everlasting debate between quality and performance :
Lucid's Virtual Vsync technology takes visual quality and performance to the next level. A proprietary solution for Virtu Universal and Virtu MVP, Virtual Vsync enables games to run at any FPS, with no image tearing, stuttering, lags and latency artifacts."
Ez dobja el a képkockákat.
Lucid oldaláról PDF- fálokban le lehet tölteni a teszteket.
Sehol nem láttam folytonossági hiányt az animációkban, sem mikrolagokat, és főleg nem hirdettem nagy mellénnyel 40%-okat. Ha a hszaimból sem csak pár szót olvastál volna ki, a +40% fölötti eredmény egyetlen benchmarknál jött ki, volt ott 0,1%-tól 25%-ig sokféle eredmény. Amúgy ki mivel játszik, el tudja dönteni, érdemes-e Virtut használnia, vagy sem. Aki nem gerjed a magas FPS-re, annál sztem nem lesz megjelenítési probléma, ahogy nálam sincs.
Egyébként még mindig nem próbáltad ki, én meg igen, és a saját szememnek azért hiszek: a megjelenítés gyorsul, képhiba meg nincs.
Mondjuk, mert mobilnetem van?
2XAA-t lesz.rom kb, én maxra tettem, és úgy nem potyogott be 15 alá, igaz, PX nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amatőr csillagászat
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Gainward GeForce RTX 3080 Ti 12 GB videókártya (HIBÁS)
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
2XAA-t lesz.rom kb, én maxra tettem, és úgy nem potyogott be 15 alá, igaz, PX nélkül.