Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Destroyer91
üzenetére
Szia!
Trixxet nem ismerem,azzal soha nem próbálkoztam. MSI Afterburnert javaslom,ha jól van beállítva akkor engednie kell a feszt állítani!
2D-t nem, csak a 3D-t vettem (jóval kisebbre) le 1.056V-ra. Csináltam neki profilt és 3D-ben simán alkalmazza. Ha kilépsz játékból akkor meg szépen vissza vált 2D-re.De azt hogy mekkora fesz csökkentésre van szükséged, vagy mit bír a kari, neked kell kitapasztalni.
(#27011) kungzi ezzel is csak segítettél Destroyer91nek mert próbálkozhat az újabb verziókkal is. Nekem pl a beta verzió nem jött be,fagyott 1-2 játék tőle. Ezért vissza raktam a jelenlegit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő