- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Van! Az a lényeg hogy akár egy táp is lehet a BS forrása, ezért is lehet az egyik ok, hogy a szervízekben gyakran nem tudják reprodukálni a hibát. A tápod nem gyenge, de megeshet hogy zajszürés tekintetében nem áll a helyzet magaslatán, és a tápből jövő zajokra különössen érzékenyek ezek a VGA-k.
Kapcsolj ki minden tuningot, és OC illetve monitorozó programot. Épp nem rég írtam én is, hogy nálam MSI AB, Fraps, GPU-Z, HWinfo,X-fire, és ezek kombinációja is okozott már kékhalált, illetve csontra fagyást is, fekete képernyővel karöltve, Nvidia-val(GTX480-580-680) is. Amióta csak akkor használom ezeket a progikat, amikor feltétlen szükségesek valamihez, azóta nem tapasztaltam hasonló hibákat. Lényeg az hogy kapcsolj ki minden felesleges alkalmazást, és játsz sokat. Ha lessz BS akkor az jó esélyel hardver hiba, ha nem, akkor az egyik szoftver a BS forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest