- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Árban a 7950-hez van közel a 660ti, teljesítményben/tuningolhatóságban alatta. [link]
A rosszabb hír viszont hogy a 660 ti-ben csak 1.5GB VRaM van(ami elég gyors, a maradék vér lassú). Hardveres gyorsításra erősebb egy 7750-es kari, tehát munkára sem lehet fogni. Ez a megnéznél egy 384-bites keplert, ez pedig ábrándozás. Addigra kijön már a 8000-es sorozat is az AMD-ből.
+ Amióta kint vannak a 7870-es Le karik(Tahiti LE), azóta a 660ti azokkal van erőben egy vonalban, de árban 30%-al is drágább lehet a 660ti. Szerintem kapáltak neki.
-
miresz
veterán
Hát ebben eltér a véleményünk.
Én nem látom akkora ásznak a Keplert az Nvidia kezében,mit azt egyesek gondolják.Szerintem a 7xxx szériás AMD kártyák nagyobb sikert arattak,mint a 6xx szériás Nvidiák. A csapból is az folyt,hogy a Kepler majd megszorongatja a Radeonokat. Aztán vahogy elmaradt a nagy elpáholás. Szerintem szűkül az Nvidia piaca,bár ez nem tesz jót a verseny piacnak.
-
szasanyi
félisten
És ez az említett okokból szvsz nem is fog változni. Az NV befolyása jelentős, és a játékfejlesztőknek sem érdekük az, hogy programokat úgy készítsék el amivel a Kepler kártyák kínlódnának.
asdxv: én ez lényegtelennek tartom, mert egyrészt nem tuningolok, másrészt tuning eredményt nem alapórajeles eredményhez hasonlítani, akkor ugyanolyan mértékben a másik kártyát is túl kell hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Total Commander
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest