- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Fankó
Régi szép idők amikor csumma graffon ment a simcity 3000
miután az s3 trio-m lecseréltem egy 7300Gs-re
jókis AGP-s idők
vagy a 9550es GE Atim
Ott még a kis pénz is számított
Mosmeg a 60ezres kártyámon éppenh elszalad pár jobb játék
remélem a gta5 is x...lesz, meg a bf4 is
és akkor majd a falhoz dörgölhetem a kártyát mert lesz 10fps
boldog leszek
Pénznyelő lvl20000
-
Apollo_21
addikt
Nem hoz sok elörelépést...inkább az átlag és a max értékek nőttek ahogy fentebb írtam...nem 70 a max hanem 84 sajnos ez nem számít
Inkább lenne az új most wantedbe a váltakozóan beeső 25-40helyett folyamatosan 35felett..na ezt jóvolna elérni..de a tegnapi próbálgatásokból kiderült hogy kell egy proci csere...de ez offos
Mielött a Cape tollas csiga feltünne
Tudom 5percen bellül! Szerkeszd!
rendben Boombogie
-
Apollo_21
addikt
Sajna ilyen pár fps-es ingadozás jelentkezik csak ha megtépem 4ghz-re..ugyh visszavan téve a gyári 3.4re.
Tényleg kijárna egy erősebb AM3+ ba gondolkodni vagy egy i5-be. Többet várnék azért mint a viszonylag új játékok kimaxolásánál a 30-50fps közötti érték. De elfogadom, jóez, játszható. -
Apollo_21
addikt
Na megszületett
kis fesz emelés mellett (gyári 1.219V) feltettem [1.232Vre) 1300/1500at tud tartani f1 2012alatt.,.dirt showdown, sajna heaven alatt kihullik a kártya
mennek a kék csikok össze vissza
Inkább a max és average fps-ek nőnek csekély mértékkel és nem a min.Nem is kell a procit piszkáljam hozzá.
-
Apollo_21
addikt
válasz
RMZ250 #28850 üzenetére
Remek..és esetleges gyorsulás eléréséhez inkább a kártya memóját illik? vagy nagyjából összhangba a gpu és memó órajelet is? Javaslatokat is kérnék ha idetévedne esetleg egy Asus HD7870 DCUII TOP V2-es tulaj, hogy nála miként muzsikált a tuningra...
Kovsol.
Csak arra volnék kiváncsi pár játék teszt erejéig hogy hoz-e gyorsulást a kártya..mert épp fogalom zavar illetve félrevezetés tárgya forogfent amire magam majd megadom a választ...épp bekérdeztem másik totyikba a proci ill vga limittel kapcs..ahol állandóan azzal fogadnak h tuti proci limit..de ha az összefoglaló leírásokat és okosító logoutokat olvasom pont a vga limit ami fellép. Ennek akarok utánna járni csak. -
Apollo_21
addikt
Kártya húzásakor történt, behibázás nem teszi taccsra a kártyát? fogom meglövöm 1100on ketyegő gpu órajeles 7870em tökmind1 1200ra és hibázik? fogom visszarakom gyári órajelre és örülök? erről vki felhomályosítana?
-
Apollo_21
addikt
Ápdéttel nyomjátok a Tomb Raidert avagy simán ahogy "leesett" a polcról
?
-
Apollo_21
addikt
válasz
lukaszokni #28346 üzenetére
Nekem személy szerint tetszik
NemtudomTeszt erejéig?..úgyanilyen karim van...ha nem produkál meglepően magas értéket sztem maradhat..bár lehet h megreked a meleg levegő...
-
Apollo_21
addikt
Már megint "bugyuta" kérdésem lesz
Nézzétek el a sokadikat a sorban...why undervoltage it?
Ennyit számít az h nem 1.2-t adtok neki hanem 1 meg 1.1V-okat? oké hüvősebb lesz nemtudom 5fokkal mondjuk..korty vizet nem sporolok rajta ha a fogyasztást nézzük sztem. -
Apollo_21
addikt
válasz
EvilSymbol #26248 üzenetére
"Elviekben" ..feltételesen!
Azért nemlett megvétózva mert ha nem csalnak az információim..akkor az azeset áll fent hogy az xt meg ezek a csoda nevü 70ek myst és társai verziók nem Bs-esek.
-
Apollo_21
addikt
Elég sokmindentől függ. Ventiprofil stb stb...mondjuk "jókis" házad van, nálam ugyanez a kari terhelve olyan 55-60at azért meg-meg kapja 50%os venti profillal..gondolom majd nyáron befigyel a 70-75..ha azt vesszük alapul h kb 22van a lakásba. Kábelelrendezés sem utolsó..sajnos én trehányul hagytam pedig a haf-ba szépen ellehetne bújtatni őket
-
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #25923 üzenetére
Sztem ne bizonytalanodj azért annyira el
Biztos h 1000x jobban értesz hozzá mint én
CSak a sajátomhoz mérten kiírt eredmények láttán kicsit meglepödtem hogy neki ennyire magas -
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #25917 üzenetére
-
Apollo_21
addikt
válasz
Anaren91 #25851 üzenetére
Nem kukacoskodás képpen..de a Vrm-nek nem sok kicsit az az 1.6V? mert vagy rosszul van kiírva vagy nemtudom de az brutálisan sok! Főleg ha épp "nyugalmi" állapotban vannak a felette lévő höfok értékek.
Sztem nálam legalábbis 1.172 és 1.203 között ugrál..gondolom vmi ilyesminek kellene legyen nálad is. -
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #25620 üzenetére
Ez a 3. "elhalálozott" példány? Vagy hogy áll az Asus?
-
-
Apollo_21
addikt
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,Asus Gpu tweak-be...állítom a ventiprofilt fix55%-ra akkor az offsetet az elöre beállított 100ról leveszi 80ra...mijééérrrttt?
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #22244 üzenetére
Biztos benne a hiba de én egyetértek veled
Másik totyikba bekérdeztem az eléggé fura kérdésemet miszerint..sem a gpu sem a cpu nem megy nagyon 80%fölé a krizis3ban, kikapcsolt antialiasting mellett max beállításokkal fullhdbe..és 30-40fps megvan simán..where is the problem?
Ha a forumban leírtakból indulok ki..akkor halál limites kéne legyen..és hibásan írja akkor a progi a terheltséget is... -
Apollo_21
addikt
Na, megvolnék
Jó ez a krízis Dráj meg amit akartok...dehát na..minden csummám..15-30között ugrálUgy jellemezném h ha 2-3 ellenfélnél több van a hajós részen ami eléggé az eleje akkor bekarcol 13fpsre
és örülni lehet ha felmegy 18ra
De kikapcsoltam az aliastingot ..és láss csodát 30-55között ugrál. Átlag inkább 35-40...de játszható egyelőre. -
Apollo_21
addikt
Az Asus v2-n a hűtés "hang" nálam kb 60% ventinél jön meg..én onnantól hallom ki a gépzajból..itt kb 2500at pörög a venti..de 55%on használom 2200as fordulattal...a házventim hangosabb...csak ajánlani lehet!
Terheletlen állapotban 39, egyébként olyan 55-65között ingázik. -
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21488 üzenetére
35fps... mennyibe is kerül az a kártya? 150valahány? vagy mi? 2 7870es ára?
na akkor ezzel se gamelek
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21463 üzenetére
Értem, és köszönöm szépen
sajna akkor megy lejjebb
ígyis megkajált 1.48at h stabil legyen..
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #21458 üzenetére
Áhháá..ez így tökjól hangzik
Szájbarágósan hogy én mint hülye is megértsem, lehet kérni?
Ha játékok alatt nem esik össze 1x sem..stb..tehát ha mittomén 1hónapja "jól" használható így...akkor mit értünk "nem stabil" alatt? -
Apollo_21
addikt
Helló!
Min fps problémám volna..mármint ehhez füződik...ha húzva van a proci akár heaven akár más tesztbe a min fps rohadt kevés..ha "gyári" akkor akár 6-7fpsel is magasabb...ez miért van?vki homályosítson fel
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21072 üzenetére
Csodás 5let. Kérek infókat h mit nyomkorásszak mert a cpu hőmérséklet nekem is jól jönne!
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21053 üzenetére
Már töltődik
Amint hazaérek nézemSzép eredmény!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Kean_Sorbo #21009 üzenetére
Hát igen
Min fps-ben lepipál az Intel
-
Apollo_21
addikt
Ultragagyi hyper megaszuper lézerágyú game ez az Aliens..vhogy többet vártam
kökemény 35% gpu és 31%cpu használat..hozzá az a mérhetettlenül "mai grafika"..namind1:_D -
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #20703 üzenetére
Gyorsan "megveszem" énis ezt a játékot
Megnézzük milyen -
Apollo_21
addikt
Hali!
Tudom hogy nemrég volt felkapott "téma" de a kiírásba hogyan biggyesztem oda a cpu usage-ot? -
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #19607 üzenetére
Szintén zenész az oldal..
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #19580 üzenetére
Dead Space 3
Megjelenés: 2013. február 05.
Az más dolog h "eredeti" dvd-d van és azért gamelsz még megjelenés elött vele
-
Apollo_21
addikt
Én vagyok a bűnös..engem kell megkövezni
Pedig nem görénységből vetettem fel; denagyon csípte a szemem
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #18254 üzenetére
Nem trollkodás képpen..de hogy lehet az épp 19fokos?
rosszul látok vagy nincs fűtés? vagy a hóban van?
vagy don't understand...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Malibutomi #18133 üzenetére
furmarkot inkább hagyjuk...elvérzik a kártya kb 3perc után...
egy rakás az a progi...bármi mással tesztelek azzal soha...feszt nem mókoltam még..1.218 "elvileg" jóez az alapjáraton is...1100\1250..proci erőt kell előcsalogatni még.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Rakeem #17602 üzenetére
Jókis kari..nálam is ilyen fut, megvagyok vele elégedve...a kellő fps meglesz, de sok tartalék fog maradni benne..ahogy nálam is...elkell mellé egy fx 8320 vagy hasonló kaliberü cpu, így utólagosan felfgován amit itt írtak akkoriban is h kevés a proci
Ember sajátbőrén tapasztal
Én a helyedbe am3+ vagy fm2 terén "nézgelődnék"
ha amd-t akarsz továbbra is
-
Apollo_21
addikt
MElyik kis menüben lehet kitolni a power targetet? ezitt a kérdés
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17586 üzenetére
x..ul néz ki
-
Apollo_21
addikt
Még jó h vmi zöld képernyő bug kijavítása van ebben a 13.1ben
grat így letöltés közben is hogy mennyire sikerült akkor
ez már 1 "káreset"
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17541 üzenetére
Platform nélkül max csak a 980-at lehetne beletenni....ami talán gyorsít rajta.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #17535 üzenetére
Gondolom a nemelégséges cpu "erőn" nem segít ha meghúzza vki a vga-t
Esetemre értem..nemlesz fps növekedés a "kis" 965el...
-
Apollo_21
addikt
Klassz ez az érzés..ismételt elsötétültség fogadott a wintöltés végén az asztal helyett...ez a 3.eset...
még jó h ez az elsötétülés téma "CSAK" a sapphire kártyákra jellemző....ugylátszik mégsem...
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #14816 üzenetére
Hajrá!
-
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #14807 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
Ez megis történt..csak a tegnapi nap folyamán mindenki azzal korbácsolt fel h hát nálam is lemegy hát nálam is..blabla
éshát igen..mi a túróért csak nálam nem?
Köszi még1x az egész csapatnak! -
Apollo_21
addikt
Sajnos..van még 1 problémája..amit tegnap felis vetettem..mégpedig a Furmark nevü program...esetleg ha van azóta szakavatott aki tudna építőjelleggel még hozzászagolni..furmark 15perces teszt nembír végigfutni..mert a 6.percnél a VRM 94fokon megy és a gép lelövi a programot...találkoztatok hasonló dologgal?
-
Apollo_21
addikt
Nekem igazából ez a jelenség a sima moncsi elsötétedésbe nyilvánul csak meg..olyan esetben volt az első hogy sokat hagytam magára a gépet és nemkapcsolt vissza a monitor..de az elöbbi a win indításkor logó után minden sötétmaradt
Minden alap..már ami egy TOP esetében annak számítGpu 1100 memó 1250 fesz gyárin...nekérdezd mennyi
Gpu-z szerint 1,207 AsusGpu tweak szerint 1,209 -
Apollo_21
addikt
válasz
csucsbicep #14796 üzenetére
Gondolom csak akkor kell aggódni 90fölöttnél ha tartós..tehát nem 2-3percekről beszélünk igaz?
-
Apollo_21
addikt
A Sapphire kártyák mostanában..némelyikük "black screen" problémát produkál
hát nekem egy Asus DcuII van..vagy driver hiba vagy nemtudom...vmi más..de kb 20perce is volt 1 és még kb másféhéttel ezelöttis.....akkor ctrl+alt+del kombóval feléledt a rendszer..de sehogy máshogy nemvolt hajlandó visszakapcsolni a monitor akkor...most a restart segített...
-
Apollo_21
addikt
Csodálatos jelenségnek lehettem tanúja 2. alkalommal
Asus V2 TOP-om is elérte a BS....
és ez most nemvicc
Bárkinek hasonló jellegü gondja? 12.11bétával?
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #14632 üzenetére
Eddig is az volt
Ezután is az marad
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
kockaharcos #14619 üzenetére
nálam fogta és lelötte a furmakot a gép emiatt ezért kérdezem...de mondom nyugalmi állapot 55%os (2200rpm) es ventiprofilnál 35fokos a kártya komolyabb használat során 55-65max sehol semmi hiba..csak a furmaknál ez a fura dolog...
-
Apollo_21
addikt
Ezen felbuzdulva felis dobnám a témát..Asus hd7870 DcuII v2 TOP verzió..furmark alatt 6.percben elvérzik..vrm túlmelegedés okán..legalábbis a gpu-z logokból ítélve mivel 94fokra tolja fel..semmi programban nem produkál abnormális dolgokat sem játékok alatt..az említett programon kívül sosem volt még 68fok felett 1mp-re sem...érdemes ezzel így foglalkozni? vagy hagyjam a fenébe ha jól megy?
(elvégre nem tesztprogrammiatt vettem -
Apollo_21
addikt
válasz
kittl1120 #14613 üzenetére
Ez jó kérdés..és mit mondasz? Csókolom egy teszt prrogramban elvérzik a kártya egyébként hibátlan..tessék cserélni? vagy leírnád hogy mik az előzmények?
Esetemben a furmark alatt döglik csak ki...mindenhol máshol helytáll..bármilyen program vagy játék alatt jó a hőfok és minden más..eseteben mi a helyzet? -
Apollo_21
addikt
Kilépek a furmark klubból
1perc után 75fok
jónekem ez méricskélés nélkül is...vmi van ezzel a progival amióta megvan a kártya nemláttam még 70felett..ezmeg 5perc és kihal mer 100fok? viccc
Sohatöbbet Furmark...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest