- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #40944 üzenetére
kicsúsosodik az emberek feje még az elején az űrben stb......fegyó teleszkópja mintha betört volna..ilyesmik..ember lába egy nagy hosszú csík... 2hónapja semmi baja nemvolt..új win fel..már x..volt..próbáltam 4-5 alkalommal különféléket..azok is..speciel ma raktam fel újra..most jó...de volt már böngészőbe fekete kockázás is kb 1hétig..aztán magától eltünt..volt hirtelen elmenő kép..pár alkalommal azis megszünt.
-
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #40941 üzenetére
Csak hogy beleszóljak hamár megy a társalgás..igen 55%fölött megjön a hangja..én nemtudom bizton mondani h búg vagy h zúg-e de már hallani a ventiket 55%felett..engem nem zavar ahogy eddig sem.
És néha tényleg beugrik 70-80%környékén vmi béna hang időnként...de fix 55%ra raktam nekem így jó.
PErsze nemkell leírni a márkát emiatt..csak ez tényleg meglévő probléma.
Lehet hogy csak 2en vagyunk ennyire kukacosakAz az igazság h az enyém gariba megy majd vissza valszeg..mert kezdi a szemetelést..már nem csak Ghost alatt..már bf4el sem bír...
-
Apollo_21
addikt
válasz
DokiBaxxi #39589 üzenetére
Najó..tehát 1 sztori számomra hibádzik..mit szeretnél a molexel amit szétosztanál vagy 4felé?D vagynemértem? Vga rákötési gondok volnának nem? van 1 6os és egy 6+2es tehát 8as csati direkt a tápodon... Avagy teljesen félreértettem az egészet
Akkor kéretik figyelmen kívül hagyni. Gondolom az msi a gaming féle..tehát a "piros" és ha jól értem akkor annak is elég a tápon lévő 2csati mert akkor csak 2db 6pines kell neki..tehát minek a molex vagy mit akarsz ezzel?
-
Apollo_21
addikt
válasz
ricshard444 #39499 üzenetére
Részvétem..én ezért nemhasználom többek között
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #39386 üzenetére
Na itt a nagy fps különbség ami miatt butaságokat állítok..persze már megint az alapján amit itt mondanak a többiek
De köszi a bizalmat
Hát nemtudom van közte vagy max 5%... bár ha ugyannnyiból ajánlasz neki 3.0ás lapot mint 2est akkor megse szólaltam..[link]
From tomszhárdver...hogy még1 legyen ""PCIE3 has more bandwidth, but current video cards cannot max out PCIE2, so you will not any speed loss on your motherboard for a maybe a couple more generations of video cards."" -
Apollo_21
addikt
válasz
mitya98 #39377 üzenetére
Tegyünk már tisztavizet a pohárba..oké h 3.0..de semmi mégegyx semmi nemhasználja ki azt..akármi lehet a kártyára írva..én aztmondom erre kár + ezreket kidobni..hidd el a 2.0ás pci-e sincs 101%ba kihasználva..semmivel sem lesz jobb a 3.0ás lap..csak elmondhatod h 3.0ás pci-e sín van rajta.
Én ezt így látom inkább...
Az a konf amit "összedobálgattál" csodásan fog szolgálni téged évekig. -
Apollo_21
addikt
Hali!
Annyit kiderítettem vga "hiba" ügyben hogy 10ből 9 alkalommal a Cod új része alatt jön elő....
1-2napig tesztelek mással, ha elöjön akkor rossz..ha nem akkor a virágbolti verzió a ludas..vagy vmi frissítésem. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
miresz #39298 üzenetére
Csak proci cserém volt..ami nemhinném h kihatással van a vga-mra
Hazaérek tesztelem...pont feldobtam COD: ghosts-ot...h az új 4magosom mit hoz..és ottis már oszlopokat rakott a manus feje helyett stb..elnyúltak a textúrák
...fegyók szkópja bevolt törve kb
ilyeneket produkált
Azt hittem frissités bta el..de nem
-
Apollo_21
addikt
Vki bármiféle hibát a legutolsó betanál tapasztalt? most jött elő nyugalmi állapotba...a "hiba" összevissza figurák villodznak..játék ill asztalon; böngészéskor...órajel levétel nem segít....holnap szétkapom a gépet hátha vmi kosz került a gépezetbe..bár nemhinném...szóban forgó alany.. Asus HD7870 DCUII TOP V2
2hete van fent a driver ezért nemhinném h ez a gond... Jaigen..és hozzátartozik h tweak szerint a kihasználtság..kb 2mp-enként 80%ra ugrik mert csak....
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #39111 üzenetére
Default a gyári...ésakkor vmi szépen felpakolta a TOP órajelre
Milka 78: Gyönyőrű kártyák a képen
-
Apollo_21
addikt
válasz
Raidon #38621 üzenetére
Tudom h nem lehet proci limited..de hasonló jelenséget tapasztaltam tegnap éjjel..fm2es x2es athlonnal..370K 4.5re rántva Cod_Ghost alatt hozza a fix 50fps-t úgy hellyel-közzel...jól is megy max graffal..illetve menne..de ahogy mozgatom h nézzed erre vagy arra az ember..avagy épp csatába hirtelen kell ráncigálni az egeret h épp kit szedjek le begyorsul...megakad az egér
Durván proci limit...jó nemegy ilyen procihoz lett mérve..de gondoltam leírom h én ezt tapasztaltam
-
Apollo_21
addikt
válasz
csacsa89 #38596 üzenetére
Este megnézem neked h nálam hogy megy
Utánna tanakodhatunk..de ha nincs húzva akkor kevés a proci..bár nem ismerem a pontos gépigényt..de egy jó 3.8-4ghzre megérné felrántani..még úgyis maradna egy kevés a kártyában. Próbáld meg levenni a kártya órajeleit...hátha javulnak a szaggatás gondok, esetleg friss driver a kártyához..13.11 beta 9v2 vagy mégfrissebbbet...
-
Apollo_21
addikt
válasz
CoolBoy323 #38574 üzenetére
Nagyjából az hivatott azt a szériát "cserélni".
dudu5130: Igen, az a kártya kihasználására vonatkozik.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Zimmy88 #38481 üzenetére
Meglehet..de fent is írták h közben meg vagy elcs..ed az egészet és kuka...vagy nemlesz tuning mert a fesz emelés lock-os lesz..stbstbstb...ami jól műkszik kár baxxtatni... én biztos hozzánem nyúlnék..max ha síri csöndre vágynék..és zavar a zaj..de ha halkan dolgozik akkor ismét felteszem a kérdést why?
-
Apollo_21
addikt
válasz
DokiBaxxi #38334 üzenetére
Biztos lesz vmi "hír" értékű jelzés rajta..bf4 edition szuper premium limited..vagy vmi amiért többrét lehet adni
Én így képzelem el az Ati 9550GE (gamer edition) kártyám ótasemmivel sem tudott többet mint a másik..de mert ott volt a firka jelölés már megért + pár ezret
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38319 üzenetére
Sztem a hőfok vrm esetén is elviselhető..nemhinném h tegyük fel..60% os ventiprofillal tovább menne felfele..sztem itt a vége...nálam 55%os ventiprofillal nyáron nemment 85fölé..mostpedig hüsi is van...leis vettem 30%ra..egyedül bf4 és cod ghost alatt adok neki mert ezek alatt melegedik mint egy kazán
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38316 üzenetére
A vrm 2 valszeg azért 26 mert az egy nem bekötött érzékelő..nálam is annyi.
gpu höfok vagy a vrm1 höfok annyi? mondjuk sztem egyik sem soksajnos 10en pár fokos eltérés van a 2között a vrm1 nálam ennyivel melegebb...ezért én nem is nézem a gpu fokot..mert ha 60 akkor a vrm már 75
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38309 üzenetére
Ez egy X akta...egyelőre...kártya Bios-át nembántottad? Mondanám h öröm és Bódottáá..mert kaptál egy TOP-ot a sima helyett...talán..
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38307 üzenetére
A "simáknak" 1000/4800 volt ha jól tudom, de láttam már 1010/4840eseket is
A TOP-oknak amit pedig épp a Gpu-z od mutat -
Apollo_21
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #37793 üzenetére
Mindenképp a 270x-et venném..monitor kérdéses lehet esetleg.+.gép többi része is lehet döntő tényező de maradjunk annyiban hogy milyen a monitor fullhd-e a cél....
"megér-e+15ezret az új széria" részt nemértem..R9 270x=7870 oc kb... -
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37783 üzenetére
Félreértettél
Ha a tv-re megyek..és ccc-be tolom a beállítást..kiirja h 1920hoz 75hz kellene...
Ezz jó..de 60 a max...ugyh elmosódás nélküli képet csak a kisebb 1650 vagy 1680..ezt keverem x1050esen megy 60hz-en de itt kristálytiszta, gondolom a kép akadozások az input lagg miatt vannak vagy micsoda az a jelenség.Módok nincsenek..nemtaláltam. Mind1..majd letiltom ezeket a ficsöröket amiket javasoltál...képjavítás etc..sokat segítettél
Legalább már megy! OFF vége
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37772 üzenetére
Elsősorban hozzád fordulnék.hátha, de a többiekhez is szólnék; tegnap rátettem a tv-m hdmi-hdmi-vel a gépre...(HD7870) jólett nagy keserves kínlódás árán..namost fullhd felbontás nemjött össze..mert h ahhoz 75hz kell a progik szerint...tiszta képet csak 60hz-en 1680x1050be kapok.... mi a limitáló tényező? vga nemtud 60hz-nél többet ez lehet?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37753 üzenetére
A monitorom tnled-es
23,8as Asus...attól eltekintve h kicsit bután van megoldva rajta a "kitámasztó" ''C'' alakú
Jó...néha néha elsötétül a kép a betekintési szög bénáskodás miatt..de nemzavaró...annyi h nem görnyedve kell ülni hanem szépen egyenesháttal..szokható...
Tv múlt augusztusba véve..tehát nemöreg
82cm-es Samsung Fullhd led...bár nemoszt nemszoroz a milyensége egyelőre..megy és kész
Overscan...akkor jött elöször elő amikor megvettem a kártyámat (7870) feldobtam az addigi felbontásról a maxra..és már jelentkezett is a kis 2cm-es csík körbe..azthittem hibásAztán meglett az opció
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37749 üzenetére
A lényeg csak hogy összekössem...a tv-be csak hdmi megy, tehát marad a dvi-hdmi öszvér csati a monitorba
Köszöntem! Amint hazaérek megnézem mit tud; s mit nem
Hang rész egyelőre nemérdekes, most csak annyi a kérdés hogy használható szintű marad a gép a tv-re kötve is..vagy felejtő hogy a tv-ből monitort faragjak
Max megramad a monitor, szívbajos nemleszek miatta, gyönyörű a képe, üzembiztosan megy, ergo nekem megfelel..bár nem ips paneles..de nemnagyon izgat fel.
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Szuper kérdés..remélem jóhelyre! Sziasztok.
7870et lehet hajtani egyszerre mindkét hdmi csatlakozóját kihasználva? vagy úgy nemfog menni? -
Apollo_21
addikt
válasz
szudar90 #37725 üzenetére
Vmi ott nagyon nemjó...megpróbálok ma grafikonnal igazolva visszatérni egy kis Bf4-el..
De nálam a 7870 egy x3 720 4magosítottal 3,7ghz-en...tolja az átlag 50fps-t néhol bekarcolok a 30-35be ez a legkissebb érték általába...skála amin mozog kb 30-80fps; élsimítás, vsync off..minden más ultra..full hd-n.Ha teheted rakd újra az egész rendszert...vagy próbáld ki másik játék alatt h ott megy-e a cf-ed...
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #37493 üzenetére
Tudom h nemmagyar
De sajnos melóban vagyok..ugyanezt a menüpontot kellene felkeresned sztem.
[link] -
Apollo_21
addikt
Hali! Amd uninstall vackot..érdemes használni? vagy úgyanúgy kikukázhatja a rendszert?
Azért kérdem mert 13.11 van...fent..és gondoltam felteszem a beta7et de most töltöm a 8ast...és nem szemetelném tele a 3naponta kiadott beta installokkal a friss win7emet...tehát a saját uninstall cuccuk jómóka? -
Apollo_21
addikt
válasz
Landor1992 #37437 üzenetére
Azért egy pár kényes kérdés még felmerülhet...táp típusa
Ilyesmi kényes eredetű dolgokra gonolok
-
Apollo_21
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #37370 üzenetére
Mondjuk ezt azzal h vedd vissza az oc-t
Mert k..ra nem bírja..azért kockázik..stb....utánna beszélhetünk róla h miért teker 90%on..arról egyelőre nemtudok nyilatkozni
-
Apollo_21
addikt
válasz
CsIrKeRaToR #37362 üzenetére
Az a 2szélső kép...az ssd meghajtó hozta gyorsulást hivatott reklámozni
Az egész egy reklám ficsör..direkt ilyen... -
Apollo_21
addikt
Lehet..az a fura h bench progi 1-2x hagyja csak ilyen magas órajellel hibátlanul lefutni utánna eldobja..és behibázik, az se érdekli ha visszaveszek mindent akár gyári alá, ilyenkor inkább restartolom a full gépet.
De játék alatt nincs baja....mondhatom h folyamatosabbnak érzem a játékmenetet..de lehet csak ezt szeretném hinniÚgyh erre nem esküszöm meg. Elmelegedni nemmelegedik el..bár.a GPUnál +15-20fokkal melegebb a VRM...ezt mondjuk jólenne optimálisabbá tenni, várok építő jellegü ötleteket..DCUII V2 hűtés...
Számomra mondjuk ez zavaró...ketyeg 67-68fokon ha megtekeri néha napján vmi ugy igazán...a VRM eközbe meg belenyal a 90be. Ma kiveszem megnézem mit lehet tenni, felkutatok vmit a neten. -
Apollo_21
addikt
"Re" Sziasztok.
Kérdés..tuning alatt..a vga néha behibázik és sokszöget dob random be a képre..de csak böngészés közben...eddig gameltem nfs most wanteddel..no problem 1200/5000 1.275Von...
Akkor most nemjó a tuning? Épp nézem h ez pont 1órás intervallum volt h játszottam.. -
Apollo_21
addikt
ÜDv újra...ismét a hétvégi probléma...mégpedig a fix ventiprofil hirtelen összevissza szabályzása...ma azt vettem észre h hőfokhoz társítja a fentifordulatot...amikor néztem épp 58-60fok az a szint ainél nem engedte 1 fokkal sem feljebb, ez nemgond de...Tweakbe ilyen opcióról nemtudok h hőfok alapján lenne ventiprofil. Mégegyszer hozzáteszem! kb 8hónapja állandóan fix 55% fordulatot állítok..ez a mégis szabályozza történet már 4.napja van meg...55% kb 2-3percig bírja megtartani aztán elkezd szórakozni; h jó csak 40fokos a kari leveszi 45re és dobálja 45-től 55% között a fordulatot...
Frissítettem a Tweaket a legújabbra...msi after "már" nincs fent..5let? -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Vki esetleg nemtudja véletlen hogy gyártási szám/sorozatszám alapján melyek voltak a Sapphire azon 7850/70es kártyái amiket "elvileg" érintett a Black Screen jelensége? -
Apollo_21
addikt
válasz
dragahan88 #37255 üzenetére
Videót érdemes készíteni erről az anomáliáról..legalábbis szerintem..és azt mellékelvén mehet vissza gariba h ez biza nemokés..
-
Apollo_21
addikt
válasz
dragahan88 #37251 üzenetére
Nem rémisztgetés képp de mikori a kari? Lehetséges hogy még beleesett az ominózus Black Screen hibás szériába...de távol álljon tőlem h messzemenő következtetést vonjak le!
Drivert pucold le..tedd fel a legújabbat...ha van tuning akkor tessék alapra rakni mindent!
Hőfokokat nézni játék közben, bízni h nemjön elő többet. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Tweak nemhajlandó betartani a fix beállított fordulatot 2napja, jó 8hónapja mindíg így állítom be..de tegnap láttam hogy elkezdi visszavenni 37re aztán 45-47közt ugráltatja..höfok közbe meg ide-oda vándorol 3-4fokokat..a fordulat fix 55%ra van állítva..(ez számomra még nemzajos)
Ezen kapcsán érdekesség..ha kijövök játékból és újrarányomok tweakbe akkor újra betartja a fix 55%ot..de csak amíg újra nem játszanék. Tweak Verziója 2.4.3.1; Kártya Asus HD7870 DCUII V2 Top. -
Apollo_21
addikt
válasz
#77081088 #37153 üzenetére
Sztem az elötted szóló arra az eshetőségre gondolt ha épp nincs türelem/lehetőség..nemtudom hirtelen máshogy foggalmazni..tehát MOST kell a gép
Nem akar 2hónapot várni arra h megdobják a "jó" kártyával.. Bár énis amondó vagyok h hajrá gari, addig meg venni egy átmeneti 5-6ezres sz...valamit amivel lesz kép...nekem mindíg van 1 tarcsiba...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Firkavadasz #36368 üzenetére
De mi nyilvánvaló könyörgöm? kijött már a rendes game? NEEMM..akkor ne nyilvánitsuk már szarnak..ennyi erővel....szar a ház ami else készült mert láttam h hanyagul tervezik...de részemröl ok
-
Apollo_21
addikt
válasz
Firkavadasz #36364 üzenetére
Mit várunk egy holnap nyiltá váló bétától?..nevárjuk már azt h minden optimalizálva legyen mielött kijön a végleges....
-
Apollo_21
addikt
válasz
Ipadipad #36339 üzenetére
Ha arra gondolsz hogy 3dbe nekajáljon annyit és ott a legminimumabbra...akkor gpunál sztem 925 memónál 1100 a min amire lelehet..de lehet h ez csak pár gyártónál vagy kieg proginál van így..nemmindnél..Gpu tweak lejjebb pl nem engedi ezeket..ill a feszt 1119nél lejjebb sem lehet
Remélem hasonló válaszra vártál
Ha tweaket használt vagy msi ab-t akkor én lerántanám a power targetet/power limitet.. is -20%-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest