Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérem, a jövőben a durva offolást mellőzni szíveskedjetek! Köszönöm.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Algotis #29820 üzenetére
Most komolyan, az atomrobbanás után. Nem lesz baja a kártyádnak órajelemeléstől. Ha szemetel a kép, nyilván lejjebb kell venni, a tuning meg esetleg rövidíti kicsit az élettartamát, ha magasabbak a hőfokok, de ezeknél az új kártyáknál már ez sem reális veszély. Úgyhogy nyugodtan húzhatod, amíg nem artifactol, topikgaranciát vállalunk rá.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kovsol #29686 üzenetére
Inkább mondd, hogy "jó", kevesebbet kell koptatni a billentyűket.
(#29685) Algotis
40 és 50% miatt sem kell aggódnod, a 60 fok miatt meg pláne nem. Az én kártyám is hasonlóan megy, elvileg 1150-en is. Azért elvileg, mert gyakorlatilag is stabil, de még nem tudtam eleget tesztelni. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #29307 üzenetére
Akusztikára? Miért, a házat használod mélyládának?
Főleg, hogy felfedeztem, a Sapphire Trixx enged az én kártyámnak is feszállítást, úgyhogy így 1170-es órajelen elmegy. Sajnos a memória csak 1320-ig megy, mert annak a feszét semmivel nem tudtam állítani.
Ötlet esetleg?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #29305 üzenetére
Szerencsére nem, mert ott van a hangkártya.
Amúgy gondolkodtam egy 7950-en, de annyit nem hozna és nem is használnám ki, úgyhogy következő széria lesz, mondjuk jövő tavasszal.
Persze, ki tudja, hol leszek akkor, sok minden bizonytalan, úgyhogy annyira most nem érdemes terveznem és költenem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most már lassan befejezhetnétek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt nyisd le az összefoglalót, ott a válasz mindenre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #29111 üzenetére
Mármint a kártya, nem a gari.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #28980 üzenetére
61 és Powercolor, ha jól látom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Algotis #28788 üzenetére
Aktív topik, nézd meg az összefoglalót is, 12-13-ért már aránylag korrektek vannak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Befejezitek vagy jöjjön inkább a moderáció?
Első lépésben OFF-ba teszem, ami OFF.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
PandaMonium #28755 üzenetére
...és mi van azokkal, akik mindkét topikba írnak?
Az ASUS-okról általában több a jó vélemény, a 3 év gari sem elhanyagolható.
Egyébként meg, ha annyira nem tetszik a másik topik, a keresőt mindenhol tudod használni, így itt is, keress rá az "ASUS" "7850" kulcsszavakra, mivel elég sok szó volt már erről.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
PandaMonium #28620 üzenetére
Nekem Win8 alatt futt a legújabb Beta és semmi gond vele. Meg egyáltalán, miért ne lenne stabil a Win8 mindennapi használatra?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Sondi1986 #28548 üzenetére
Én is olvastam teszteket az FHD-ra váltás előtt, hogy vajon bírni fogja-e a 7850-em. Jelenleg úgy néz ki, hogy Skyrim, Dishonored, Borderlands 2 esetében gyakorlatilag folyamatos a 60 FPS, Skyrimnál a High Quality Texture Pack-kal együtt és magas beállításokon.
Úgy, hogy 1 gigás a kártyám.
Gondolkodtam, hogy ha nem elég, veszek egy 7950-et, de egyelőre jegelem, jó eséllyel kihúzom a következő szériáig. A beállításokból meg bármikor lehet lejjebb venni úgy, hogy nagy különbséget a szemem úgysem lát.
Egy szó, mint száz: valóban sokat erősödtek a driverekkel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
The voltage controler of the 7850 is not supported by Afterburner. Overvolting 7850 is not recommended as it's power design is not meant for that. Using ways around the Afterburner restriction might work but can kill your card. MSI' Power Edition 7850 on the other hand is designed for overvolting and is able to cope with that extra stress. Therefor 7850 PE is supported for overvolting while the other cards are not.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
MSI Radeon 7850 1 GB, Sapphire Trixx-szel lehet a feszt is emelni, MSI AB-val nem.
Meddig mehetek el? 1.2V? (gyárilag 1.138). Ha a 7870-et kb. sikerül beérni alapon, elégedett lennék.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezzel az új 13.4-es WHQL driverrel mintha tényleg simábban menne a Borderlands 2. Ez örömteli és azt mutatja, tényleg csinálnak valamit odaát.
Vajon meddig mennek ezzel a driver őrülettel? Ameddig látnak benne fantáziát?
Szerk.: Tudom, hogy az új kártyákhoz, játékokhoz frissíteni kell, de azért elég rohamtempóban dolgoznak. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #25972 üzenetére
Nem igazán. Egyértelműen 1 db 7870, a CF-nél a skálázódás sem mindig tökéletes, nem éri meg a vacakolás vele, csak, ha high end kártyákkal csinálod, mert akkora teljesítményre van szükséged.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #25690 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha eljátszanák itt is, amit a Far Cry 3-nál. Az első pár héten sok stabilitási patch, hadd szívjanak a warezolók.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Trailblazer #25588 üzenetére
Nem érdemes lejjebb venni, nem spórolsz vele.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Turbolada II #25499 üzenetére
Akkor lélegzetvisszafojtva várjuk az eredményt. Elesik az első ASUS?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
zserbox #25446 üzenetére
smiti kollégának 2013 márciusában sem törölt, sem moderátor által módosított hozzászólása nincsen.
A moderációt az Alapelvek figyelembevételével végezzük.
A továbbiakban kérlek, a félreértések elkerülése érdekében kerüld az ilyen tartalmú hozzászólásokat. Amennyiben probléma merül fel, konkrét, az adott regisztrációra vonatkozó moderációval kapcsolatban van megfelelő topik, egyéb esetben pedig fordulhatsz a moderátorokhoz. Éppen ezért látható, melyik moderátor módosította a hozzászólást, ki figyelmeztetett.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #25395 üzenetére
A Win8 eredeti?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topikban a 7850/70-es kártyákról szóló társalgásnak van helye. Kérem az eltérő OFF hozzászólások és személyes nézeteltérések tisztázását máshol és más módon.
Köszönöm!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #25194 üzenetére
Logikus, mivel megérkezett a 7790.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #25177 üzenetére
Miben kellene itt segíteni? Az AB-hez hozzá sem nyúltál, értelemszerűen megtartotta a beállításait. Az lett volna a furcsa, ha változtatja magától.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB #25132 üzenetére
Mert ennek az oldalnak nem a lájkolgatás a célja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fenergie84 #25098 üzenetére
Láttam én is a tesztben, amit linkeltél, hogy nem olyan játékok szerepelnek benne, csak ugye, ez volt az eredeti kérdés, azért kérdeztem. Persze, nem túl nagy erre a piaci igény.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fenergie84 #25096 üzenetére
Látom, de jól gondolom, hogy ettől még a PhysX-et nem állítja be automatikusan. Vagy ha beállítod az AMD-t "fő" kártyának, akkor a másikat csak "fizixre" használja?
Azért nem csodálom, hogy ma már nem gyártanak ilyet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Kean_Sorbo #25094 üzenetére
Gyártanak erre külön lapot? Melyik lenne az?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #25088 üzenetére
Mondjuk macera, az van vele, ez kétségtelen.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kockaharcos #25082 üzenetére
Sőt, mondok jobbat. PH teszt és még kommentelni is lehet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #24989 üzenetére
Ezt kétlem, de talán lehetséges. A 6950 TDP-je 200W, a 7850-é 130W körül.
(#24994) do3om
Itt az írás, benne a kérdőívvel a BS-re vonatkozóan.(#24996) syberia
Nem is az "elviszi", amit furcsállok, mert nyilván egy nagyobb táppal nincs gond, de az, hogy teljes terhelésen kevesebb legyen a fogyasztás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged