- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
azt nem mondtam, hogy nem macerás
. meg a Metron kívül nem tudom, hogy volt-e játék, ami tényleg profitált a diszkrét physx kártyából. Sacred2 és Mirrors Edge tudott még olyat, de azokkal elbír a processzor is, Stalker szintén, Shift1-2 szintén. de lehet csak én nem futottam bele több ilyen programba.
Kean_Sorbo:metro2033 egy ilyen érdekes madár, eléggé fura skálázódással és bottleneckekkel. a benchmarkot pedig szerintem nagyon egy adott gyártó adott generációjára optimalizálták (értsd: 6950nél egy helyen felbontástól és beállításoktól függetlenül mindig beesik az FPS, 7850el már nem), ami későbbi generációknál a szűk keresztmetszetek változásával gyakorlatilag anomáliákat csinál.
gyakorlatilag tudomásom szerint ennek kell egyedül külön physx kártya, de gyanúsan rosszul fut a játék mindenen.
ja igen: dx10re ne kapcsold át, úgy csak 1 cpumagon számolt nálam, az fps meg innentől a béka feneke alá esett.
-
maxxxboy
tag
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
Én próbáltam egy GTX650-nel a jelenlegi konfigom mellé, de inkább hagytam, mert másolgatni dll-eket ide, oda, stb. macerás valóban. Inkább megvagyok nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő