- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NovaBlue #3457 üzenetére
Üdv!
Nekem kb. 1 hónapja van a gépemben egy Sapphire HD 7770 Vapor-X-es VGA. A beszereléskor a dobozban talált gyári CD-n lévő 12.4-es drivert raktam fel, mível akkor a fórumban olvastam, hogy a legújabb 12.8-as driverrel voltak problémák. 4-5 nap problémamentes használat után minden előzmény nélkül nálam is pont ugyanez a sűrű fekete-fehér csíkozású kifagyás jött elő, amikor a BF3 multija futott a gépen. Gép reset után felraktam a 12.8-as drivert, és azóta nem jelentkezett ez a probléma, gyorsan le is kopogom.(kopp,kopp)
Viszont volt ennek a gubancnak egy érdekes hozománya. A jelenlegi procim(Phenom II X4 945) is egyidős a VGA-val. A procit a beüzemelés után amennyire csak tudtam alulfeszeltem, az UEFI-ben be volt kapcsolva a C'n'Q. Az általad is jelzett VGA problémáig, a proci teljesítménye szépen skálázódott a teljesítménytől függően, 800 és a gyári 3000 MHz között, hozzá igazodott a megfelelő fesz is. Az újraindítás után viszont azt tapasztaltam, hogy a proci a maximumon pörgött, még akkor is, amikor csak símán be volt kapcsolva a gép, még a net se ment. Fogalmam se volt, hogy mért pörög állandóan maxon, míg 1-2 nap után véletlenül vettem észre, hogy a vezérlőpultban az energiasémáknál, ami nálam a kiegyensúlyozottra van belőve, a speciális beállításoknál a minimális processzorteljesítmény az alap 5 %-ról elállítódott 100 %-ra, ezért pörgött maxon, ha kellett, ha nem. Csináltam egy séma alapértelmezéseinek a visszaállítását, és azóta újra minden okés.
Azt nem tudom, hogy a jelzet VGA probléma, és az Win energiagazdálkodási sémájának elállítódása között van-e valami összefüggés, mindenestere nézzél rá Te is, kárt nem csinálsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest