- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
hétalvó #5085 üzenetére
Akkor reggel nehezen tud sminkelni és társaságba sem jó vinni mert elcsúnyítja
Ez a kártya tényleg 1150-en megy? Erről tudni valamit? Érdemes megvenni? (talán beáldoznám a 3 év garit 2 évre)
Nem lesz baja hamarabb hogy túl van húzva? Gondolom feszt is emeltek rajta. De akárhogy nézem ez 15%-os emelés, 2 évig ha használom akkor még jól jöhet a plusz teljesítmény. -
ViZion
félisten
válasz
hétalvó #5076 üzenetére
érdekes. Még egyik procimnál sem éreztem, h kisebbre kellene váltanom...
Most rendeltem 2×8 GB ramot, mert 2×4 GB van, de kevés. Ilyent nem lehet kapni, venni kell kitben 16 GB-ot, az a jó! -mondták a ramos topikban. Végül lehet a 2×4 mellé berakom símán a 2×8 GB-ot, 'azt majd megtöltöm -
mexel
veterán
válasz
hétalvó #5070 üzenetére
Én tesztelgettem kicsit. Aida riportot csináltam gta4 alatt egy G860 as procival és 7770OC-vel. Ott jól lehet beállítgatni dolgokat amik egyértelműen a cpu-t terhelik. Addig húztam a dolgokat, amíg a játék kb 96-99%-os prociterhelésnél dolgozott. Ugyanakkor a vidkari nem ment 80% fölé, de sokszor 55-60%-on dolgozott, pedig a grafikai beállítások fullon voltak.
Persze ez nem jelenti azt hogy nem lehetne a procival kihajtania kártyát egy olyan alkalmazásnál talán ahol több videóteljesítmény kell, de szerintem itt a proci a gyengébb láncszem.
Én most a g860-at egy i3-ra cserélem, de szerintem a legtöbb játékot egy g860 is elvitte volna. Mondjuk kis felbontásban használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest