- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
Viktor89 #18148 üzenetére
A linkelt sima ASUS HD7770 szerintem kimondottan hangos. A kis átmérőjű ventik gyorsabban pörögnek, ezért hangosabbak. Nagyobb venti ugyanazt a légszállítást meg tudja oldani alacsonyabb fordulatszámmal is, ezért halkabb. A 2 venti lényege, hogy alacsony fordulatszámon is tudja hűteni a kártyát, ezért ezek drágábbak, de jobb megoldást kínálnak. És most jön a képbe, hogy vannak olyan modellek, gyártók, akik nagyon tutin megoldják a hatékony és halk hűtés kombinációját. (Vapor-X, DirectCU II)
Alapjáraton lehet egyiket sem hallod, de ha terheled kicsit is, egy alap ASUS azonnal elkezdi emelni a venti fordulatszámát, míg egy DCUII egy részét elvezeti, ezért sokkal később kezd el "hangosodni".Szerk.: Természetesen kétventisből is vannak hangosak!
-
Darko_addict
őstag
válasz
Viktor89 #18145 üzenetére
Én különösen kényes vagyok a zajokra, leghangosabb alkatrészem egy energiatakarékos HDD. Anno nagyon körbejártam a témát, 7770-ből a leghalkabb verziót a Sapphire csinálja, Vapor-X hűtéssel, majd jön az ASUS a DirectCU II-esével. Ezek után jönnek a többi kétventisek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Viktor89 #18145 üzenetére
én tapasztalatból írom, hogy a gigabyte hd 7770 alapjáraton csendes, hangtalan
terhelve sem hallottam még a hangját.
bár lehet azért van, mert a házban van egy rakás venti ami lehet elnyomja a hangját, de terhelve sem hallom jobban a hangját
7 db 12 cm-es ház venti és artic proci hűtőm vanszerk: nem vagyok nagy játékos, a többi kérdésedre a választ majd a kollégák remélhetőleg megadják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest