- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criosphinx
csendes tag
válasz
halhatatlan #20639 üzenetére
én is driver problémára gyanakszom de ez azért szánalmas hogy ezek az új driverek végül is bugossá teszik a viszonylag régi kártyákat, próbáltam a 14.6 -ost elsősorban a Watch Dogs miatt, a HDMI "leválása" végülis ott is megvolt a másik problémára már nem emlékszem mert sokáig nem volt fenn mert kapásból másik 2 játékban is olyan textúra hibák léptek föl hogy csak néztem (fehér oszlop szerű oda nem való dolgokat rajzolt a driver)
-
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20638 üzenetére
Hát ha vissza tudod rakni rá az eredeti biost , akkor nem hiszem hogy észrevennék .
Ezek azért nem semmi óra jelek , szerencséd van ezzel a kártyával ha megy is rendesen tartósan ilyen emeléssel . -
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20632 üzenetére
Ha megengedheted anyagilag akkor már 6 magosat tegyél bele , az biztos hogy a későbbiekben még jól jöhet a plusz magok száma .
Azért ramot sem mindegy hogy milyet teszel bele , legyen rajta a támogatási listán a lapodnak . -
Picturemaker
őstag
válasz
halhatatlan #20632 üzenetére
Üdv!
2 modulos (4 magos) FX-et ne vegyél. A minimum az FX6300.
-
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20630 üzenetére
Ja , ha már lapot cserélsz , meg procit is , akkor valami kis fogyasztású FX - es( valamilyen ) 4 magos procit vegyél .
Sajnos a Phenom procik bármennyire is tuning barátok , már eljárt felette az idő . 120 w körül fogyasztanak , tuningolva jóval többet kér . Egy Fx - es proci ugyan ilyen teljesítménnyel50- 60 w - ot kér .
Azért nem mindegy mennyit fogyaszt a gép , pláne ha egész nap megy .
A kis 7770 meg ha nem hajtod szénné ,. akkor beéri 80 w körül maxon pörgetve . -
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20626 üzenetére
Nekem ennyit tud a monitorom , de szerintem Full HD -ban is meglehet találni azt a beállítást , amivel élvezhető sebességet produkál .
-
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20619 üzenetére
Hát sajnos igen , ahogy többiek is mondják , proci limited van , de nem is kicsit .
Csak hozzávetőlegesen ,. Nekem egy Phenom x4 -955 -ös procival , a Bf4 multi , 1440x900 - as fb - ban , 50 - 60 fps produkál , de úgy hogy High beállításon van majdnem minden .
Tehát nem olyan "gyenge" kártya ez , persze Full HD -ban már elvérezne , de nekem elég ez a felbontás is .
Megfelelő procival , + memóriával , még el lehet játszogatni egy ideig még a mai játékokkal is . -
Janou
őstag
válasz
halhatatlan #20620 üzenetére
Elkelne még oda még + 2 mag + még 800 MHz...
-
kispal87
aktív tag
válasz
halhatatlan #20620 üzenetére
Szinte biztos, hogy proci limited van.
Megbizonyosodhatsz róla ha van ismerősöd erősebb procival és bedobod a kártyád a gépébe egy teszt ereéig.
Vagy esetleg ha tudsz spanolni a procin akkor annak is meg kellene látszania a játékon. -
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20616 üzenetére
[link] Én ép most töltöm a 14.4 -es drivert , de jelenleg a 13.12 -es is jól működik .
-
urbi73
senior tag
válasz
halhatatlan #20613 üzenetére
Nekem ilyen lapom van Asus M4A79T Deluxe, de valamiért xarakszik nekem a kártya, indításnál nem pörög fel, csak többszöri resetelésre hajlandó elindulni .
Az előző lapomban tökéletesen működött a kártya, csak mióta ez az Asus lapom van azóta csinálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest