- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
8nemesis8 #386 üzenetére
Nem nézem én le, emlékszem mikor bejött akkor 33e-ért megvehettem volna még itt vidéken is (amit azóta kicsit sajnálok is hogy nem tettem meg), csak egyrészt a hangja miatt, másrészt a fogyasztása miatt nem tettem. "Bűvészkedni" meg nincs sok türelmem
hogy belőjjem a megfelelő fogyasztást/hangerőt. Az alapból 20-27W fogyasztás az nagyon barátságos, a hangja meg ha zavar (tuti hogy fog
), akkor azt is átszerelem passzívra.
Mondom, nem nézem le a 4000-es szériát, csak mostmár nekem jobban megéri az 5-ösre várni mint 4-eset venni.Méretileg érdekelne még, hogy milyen hosszú, bár "feljavítottam" a gépházat flex és lemezvágóolló segítségével
, így egy 33cm hosszú kártya befér ...
-
zseko
veterán
Na, megvan az utóda a 3850-es kártyámnak
Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban
De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom
Figyelembe véve, hogy ez az új kártya nem kicsit erősebb a 3850-esemnél, szerintem nekem megéri. Ha így folytatódnak a játékfejlesztések, akkor akár esetleg 4 évet is kibírhatok, mire megint érdemes lesz cserélnem (mondom ezt annak okán, hogy pl. a Wolfenstein és a COJ2 is elfut a mostani kártyámon 1920-ban - persze AA és AF nélkül), és még az újabb DX11-es játékokkal is játszhatok.
És mivel nincs rámkötve paksígy fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp
)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Torrent meghívó kunyeráló
- The Alters teszt
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest