- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok felétek, amit még eddig nem tapasztaltam, pedig elég sok ati vga-m volt. A következő a jelenség:
CCC-ben beállítom a VGA ventijét 40%-osra manuálisan. Mind addig szép és jó, amig windowsban matatok, netezek, viszont ahogy elindítok egy játékot, a CCC felül írja a beállítást és visszaszabályozza gyári értékekre a venti RPM-ét.Mit tudok ilyenkor tenni? Egy Ati HD 5850-enről volt szó. 5870-nél sosem volt ilyen gondom.
Na meg azt vettem észre, hogy 2D és 3D üzemmódok között váltogat akkor is mikor játszok. Pillanatokra megáll a kép.
Driver hiba? Más gépben tökéletesen működik, de abban is biztos, vagyok, hogy nem az én gépemnek van baja
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest