- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
E770
aktív tag
igen, ismerem, sőt sokat használok abból a potiból olyan gépeken, ahol fix-re érdemes beállítani a fordulatszámot és nincs mivel
nem nagyon értem, mi ez a manuális divat, én is kaptam egy szép potit,
de inkább az alaplapra kötöttem elsőre, vezérelje az és az egyik hőmérséklet érzékelőt is ráraktam a hűtőbordára, hogy az alapján szabályozzaköltői:
dehát a vga kártyán is ott a kimenet, nem lenne egyszerűbb arra kötni? -
E770
aktív tag
válasz
opti06 #25679 üzenetére
persze, bírják a strapát (nekem is, s a családban is most pro82, mod87 van)
csak ugye hosszabb távon, azaz üzemszerűen a végén használni szvsz pazarló dolog
(nekem egy szép zalman500hp purcant ki 4 év után, még nemtom pontosan, de talán sok volt neki)ha cf mellett döntesz, akkor sztem majd be tudod lőni a konfig teljes fogyasztását úgy, hogy szépen fusson, de ne süsse meg a tápodat, csak egy kicsit munkás lesz
-
E770
aktív tag
válasz
opti06 #25661 üzenetére
ajjaj, az éppen sok lesz a tápnak, ha 340W-hoz még egy 5850-es bejönne éppen elhajtaná, de még ha stabil is lenne minden teszten, akkor is gyanus, hogy sokáig nem húzná
anyagilag igazad van, s ha tudsz jól tápot cserélni, akkor hajrá
anélkül is tehetsz egy próbát, de óvatoskodni kellene a fogyasztás elosztásával, CPU+GPU freki és feszültség állításával, hogy a táp biztosan bírja -
E770
aktív tag
válasz
opti06 #25658 üzenetére
igen, 8x+8x menne, a kihajtást hogy érted? hogy szükséges-e? az a felbontás+beállításokon múlik
nagyon necces a táp, határeset, mennyit is eszik a húzott procid?
még alapon is ott üzdhetne az 500W határán - nem jó az a legjobb tápoknak semsztem vegyél egy kártyát inkább, ha kevésnek gondolod a 5850-et akkor nézz inkább erősebbet
-
E770
aktív tag
Sziasztok,
egy 5850-es HDMI kimenetére kötöttem egy erősítőt (Yamaha rx-v663 - amire pedig egy TV-t)
Kérlek segítsetek, hogy hol/hogyan lehet beállítani, hogy ha a DVI-n keresztül a monitort használom, s bekapcsolom az erősítőt már célból (azaz nem az 5850es HDMI jelét használva)
akkor is elkezd bűvészkedni a kártya, azaz állítgatja automatikusan magát a képernyő, de nem jelenik meg új monitor - mégis ki lehet mozogni a monitorról mintha kettő lenne.
Ja és ha bekapcsolom a TV-t is, akkor persze minden ok, a dupla monitor és a hang is tökéletes.Lehetséges valamit úgy beállítani, hogy a HDMI-n keresztül csak a hang mennyen ki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest