- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack1997
senior tag
Hali! Tudtok HD5870 (ref.) egy jó vrm hűtést ami befér a twin turbo pro alá ?
-
barack1997
senior tag
válasz
h1n1_900 #25082 üzenetére
Én is a ref hűtőt lecseréltem inkább egy TT Pro- ra Eszméletlen halk és teljesítménybe is jó csak az a fránya VRM hűtés... Azt az Zalman bordát valahogy le kellene köszörülni a megfelelő magasságra és hátha jó lenne, csak akkor meg kevesebb lenne a hőleadó felület...
UI: Egyszer egy srác egy ilyet akart rám sózni cserébe az én ref 5870-esemért, mert azt mondta nem tudott feszt állítani (+ igy utólag most jutott eszembe a szar hűtés miatt is)
-
barack1997
senior tag
Nincs, az javitja a hibákat ?
-
barack1997
senior tag
Sziasztok! van egy ref. HD 5870-esem az aláírásban található konfiggal, és az a problémám,hogy akad a GTA IV minden beállításon, még lowon is.Szerintem nem fogyok ki memóriából, mert a GTA beállításai szerint 740 MB (auto beállítások). Olyat is csinált, hogy hullámzott a kép és a kocsi automatikusan ment. A kártyán egyébkén egy Twin Turbo PRO van, a gpu+ vrm+ram nem megy 65 fok fölé. Mit tegyek ? A válaszokat előre is köszönöm
-
barack1997
senior tag
Amugy az gond, hogy a Twin Turbo Pro-nál nem ragadt a hosszú ramhűtő? Az lett megfogtam, leszedtem a gyári hűtő hővezető ragacsait (nemtom mi a neve) és ráraktam a nem ragadó felületre, és most jó ha azt nézzük. MInden egyes nem ragadó felületre a gyári hűtő ramot fedő ragacsaiból szabdaltam a bordákra.
-
barack1997
senior tag
HD 5870-emen accelero twin turbo pro van. Jó hűtő az ?
-
barack1997
senior tag
Jelenleg semennyi, mert processzorhűtővel kezdek. ( Mugen 2, Ninja 3, C14,D14, SpinQ)
-
barack1997
senior tag
válasz
djculture #23575 üzenetére
Nem csináltam semmit a VGA-val 3 hete ilyen a hangja, szerintem csapágyas, csak nem tudom honnan szerzek csereventit, vagy új hűtőt. De ha új hűtő lesz akkor nem gyári lesz az biztos. Már szedtem szét a VGA-t kitisztítottam ahogy tudtam, a venti is makulátlan, de biztosan juthatott a tekercsek közé is valamennyi mennyiségű por.
-
barack1997
senior tag
Fura hangja van az 5870-es ventijének. Ha befújok neki WD-40-et attól lesz valami baja ? Vagy hagyjam a francba, mert csapágyas és cseréljem ki valahogy ?
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21747 üzenetére
Netről rendelt kártya 2.5 hónapos. Hát vazze vissza megyek a sötét oldalra nVIDIA-zni
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21745 üzenetére
A WoW-al és az NFS World-el igen ezt a vibrálást csinálja
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21743 üzenetére
Nekem ez tegnap jött elő ha bemegyek a játékba,egy közepesen észrevehető vibrálás látszik amint belépek a játékba,de asztalon nincs ilyen probléma
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21739 üzenetére
XP 32 bit 4 giga rammal
-
barack1997
senior tag
Gyerekek megint gáz van a kártyámmal: ATi HD 5870. Ha nem lépek be a játékba jó,ha belépek vibrál a monitoron a kép. Mit tegyek ?
-
barack1997
senior tag
Néztem róla pár képet és a képeken 2x6 pin van
-
barack1997
senior tag
Üdv kedves HD 58xx tulajok !
Olyan problémám van amikor black ops-al játszok akkor egyszer csak kiírja a monitor,hogy no video input és a VGA ventillátora elkezd 100% -on tekerni és a reset sem segít csak ha hosszan nyomom a bekapcs. gombot és leáll és ujra megnyomom akkor megint jó egy ideig kb 30 perc black ops után előjön ez a jelenség.. Lehet ez VGA hiba vagy esetleg más ...?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Barack
-
barack1997
senior tag
Crysis 2 demo tökéletes a pentium e6500-zal is.Hamarosan i5 2500k.Majd küldök képet.Rohadt jó ez az 5870
-
barack1997
senior tag
válasz
Dj Dekko! #18437 üzenetére
Abban a tesztben a gpu-z 1600 sp-t ír a 6870 re amikor csak 1536 van benne.Mondom 53k-ért powercolor 5870 kihagyhatatlan volt, szerintem megérte anyámékat nyaggatni.
[OFF: Nem a gazdag kiscsávó vagyok,mert nyáron kimegyek aratni faterrral meg segitek a faluba akinek tudok szoval jön a pénz,de megy is ]
Dj Dekko!:A VTX3D jó márka. Nincs vele baj csak ajánlani tudom. Csak azok a ronda piros nyákok és hűtők.. Ahhoz egy plexi nélküli ház kell,hogy elviseld..
-
barack1997
senior tag
Megjött a powercolor 5870 esem
Nagyon állat
-
barack1997
senior tag
Sziasztok! Eddig HD6870 -et akartam de most olcsóbb a hd 5870 ezért azt veszek
Szerintem jó döntés volt. Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest