Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
intercooler #22766 üzenetére
teljesen jól van összekötve, az alaplapod pedig automatikusan 2x16 -ban viszi a kártyáidat.
Ráadásul a 106fps-ed még helytálló is nekem 110 fps-em van -
daneeeeee
aktív tag
Válasz Malacka87 fórumtársnak !
Hát az za igazság, hogy nem csak a proci kevés hanem úgy az egész gép ami a vidkártya körül van.
Bár nem tudom mivel játszik és milyen felbontáson / az 5830 se bír mindent/ de a legtöbb játékkal el kell hogy bírkozzon 1080p-ben.
Mindenképpen próbáljátok ki egy másik gépben, ha esetleg a vidkari lenne a hibás.
Ha ott jól muzsikál akkor sajnos a többi komponensben lessz a hiba (egy gép frissítés lehet hogy nem ártana) -
daneeeeee
aktív tag
Én biztos szerencsés vagyok de ennek semmi hagja. /komolyan/ /és nem építkezésen gépezek
, valamint nem, azt hiszem még nem vagyok süket
/
komolyra fordítva a szót a venti soha nem megy 30% fölé játék közben így max. olyan 76C körüli a hőmérséklete.
Furmarkal még nem próbáltam. -
daneeeeee
aktív tag
Nekem ref hűtős Asus radeon 5870-em van szerintem ez is jó gyors nem meleg, és még olcsóbb is mint az egyedi hűtésű modellek.
Dehát kinek a pap kinek a papné -
daneeeeee
aktív tag
válasz
Armor72 #11787 üzenetére
Armor, nekem ugyan 5870-em van de teljesen stabilan megy 70-80 fps körüli sebességgel.
Soha nem szaggatot még, pedig max graf 8xAA fullHD beállításokkal játszom.
Fel raktad hozzá az 1.2-es pachet mert az gyakorlatilag megkétszerezi a radeonok teljesítményét. /a játék kiadásakor a radeonon lassabban futott a játék/ -
daneeeeee
aktív tag
Nos, alaposan leteszteltem a Battlefield-et, nem a v-sync volt a probléma. Lemértem Fraps-al az átlag 68,144, max 122, min 2 , ez maximális grafika, HBAO: on, 8xMSAA, Full HD felbontáson értve. Random szaggatott, volt hogy betöltés közben volt, hogy akció közben, éredekes mert nagy ágyúzás meg füst effect közben folyamatosan ment. A Vga Hőfoka ekkor max 76C volt úgyhogy nem hinném hogy ez lenne a probléma.
A venti szabályzás lehet az oka mert tapasztalatom alapján inkább a játszma elején szaggatot /persze itt sem sokszor tesztem alatt olyan 4-5 alkalommal néhány pillanatra/ később ez abbamaradt és teljesen simán futott a játék /talán ekkorra ált be a hőfoka/ és a minimum is följebb kúszott 25-re/későbbi mérés során/
Ha van más ötletetek vagy szembesültetek a hibával kérlek írjátok meg.
KösziJah igen a teszt multiplayer alatt a Valparaso /dzsungel/ pályán történt, kb 60 percig.
-
daneeeeee
aktív tag
Jónapot urak!
Nem rég lettem 5870 tulaj,eddig csak pozitív benyomásom van róla, DE Battlefield Bad Company 2-ben ha FullHD-ban mindent maxra tolva 8xMSAA-t állítok be néha-néha akadozik, de ez csak néhány másodpercig tart, aztán elmúlik. Ezenkívül multiban simán kitolja magából a 60fps-t, sőt általában ilyen sebesség körül szaladgál csak néha meg-meg akad /ami számomra bosszantó/. V-sync ki van kapcsolva /lehet ez a baj?/ és 10.4-es drivert használok.
Segítségeket előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest