- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Hali!
Az a baj, hogy tegnap rengeteget bújtam a mindenféle külföldi fórumokat. Ezért már nem emlékszem melyiken volt ez kifejtve pontosan, de ebben a topikban az emberke egy olyan biost moddolt tovább ahol ez már javítva van. Szóval biztosan ez a gond.
Ott írja, hogy Features: -Based on the newer ATI bios, which supposedly fixes some DisplayPort voltage issue.
Majd még nézelődök, mert volt pontosabb leírása is, ahol két biost is linkelt egy fórumozó és ott volt, hogy dp voltage issue fixed tehát ezt tartalmazta mindkét bios.
Amúgy meg tele van a net ezekkel a problémákkal és minden gyártónál, szóval az ati szarta el az 5850 biosát, azt hiszem a 5870 nél minden jó, mert volt aki az 5850-re tudott rátölteni 5870-es biost és ez a kártya teljesítményére is jótékonyan hatot, illetve kijavította a pd-ot is.
Nálam a gép amúgy folyamatosan áram alatt van, nem kapcsolom le az elosztót éjszakára, úgyhogy ez biztosan nem segít, mert többszöri próbálkozásra is csak fekete képernyő és szétpörgő hangos ventillátor. Meg amúgy se szeretem a félmegoldásokat.
Ha nem mond senki semmi konkrétat itt, milyen biosta érdemes frissiteni akkor megpróbálok egy párat aztán remélem megjavul. Talán nem rontom el vele a kártyát.
Gondoltam a legújabb asus biosra állítólag azok elég jók mert sok tuningpotenciált megnyitnak. Esetleg maradok a gyári xfx frissebb biosnál ami kevesebb órajelen jár, de biztosan sikerül a fissitése és azt felhúzom majd catalystba a mostani értékekre. Illetve a sapphire biosa a legfrissebb dátum szerint. A három közöl választok… Esetleg valaki tapasztaltabb segíthetne, melyikre érdemes frissíteni? -
Ch4r0n
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Van 1 XFX Radeon 5850 Black Edition kártyám 1024 MB 765/1125 Mhz jár gyárilag. Vettem egy új monitort, és ha display porton dugom rá nem tudom elindítani a pc-t nem bootol csak fekete képernyő. A ventilátorja a kártyának meg hangosan túlhatja magát.
Ha már a widowsba dugom rá a monitor meg semmi baja gyönyörű képet ad.
Utána néztem a display port feszültség vezérlése rossz elvileg a 3d kártya biosában. Utána jártam a 3d kártya bios frissítésének is. Tehát tudom már a módját. Találtam biosokat is, amiket be lehetne tölteni, de FXF-et kifejezetten ilyen órajelekkel nem láttam (765/1125Mhz). Én meg nem értek a bios modoláshoz. Csak megnéztem, de nem merem átírogatni, mert nem tudom mi micsoda.
Valaki találkozott már ilyennel? Tudtok ajánlani hozzá biost amire befrissíthetném? Vagy másik gyártó biosát tegyem rá 5850-et 765/1125Mhz csak frissebet dátum szerint, mit gondoltok?
bios verzó: 012.014.000.003 dátuma: 2010.01.18
Én itt nézelődtem: biosokVan is egy 765 / 1125-ös de az 2009 sajnos.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest