- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz
DroiDMester #22924 üzenetére
Pedig már ez a 4. Gigabyte kártyám, és eddig semmi problémám nem volt velük. Mondjuk ventit szabályozni egyiknél sem kellett, de a voltage unlock egyből ment. Alapból is mindig csak Gigabyte-ot vásárolok (mint Gios kolléga is írta), mert nekem nagyon bejött.
Hát akkor ez van. Kár érte, pedig nagyon erős kis vga. Csak tesztek erejéig szerettem volna kipróbálni, mit tud a kicsike, de akkor ez most kimarad. Azért szétnézek még 1-2 oldalon, hogy legalább a ventilátorokat be tudjam lőni.
Thank you everyone!
-
peetmaster
senior tag
Megvolt a bios flash, de nem akar működni a dolog.
Sem a voltage unlock nem jött össze, sem a minimális ventilátor fordulatszámot nem sikerült beállítani. Az a gond, hogy a gyári bios-nak 21%-os a ventifordulatszáma. Tehát ha bekapcsolom a gépet, el sem indulnak a ventilátorok. MSI Afterburner-ben beállítottam fix 40%-ra. Így most: gép bekapcs, ventik állnak, windows bejön, ventik 40%-on pörögnek.
Próbáltam belőni, hogy 40%-os legyen a min. fordulat, mert ígysincs hangja a kártyának, de semmi.
Duty cycle min (%) <- ezt állítottam 40-re, és ugyanúgy 21%-on pörög most is.
-
peetmaster
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek a kielégítő választ.
Inkább windows alól csinálom majd. Még az lenne a kérdésem, hogy az RBE-ban mit kell állítani ahhoz, hogy feloldódjon a voltage szabályzó? Gyárilag 1.163V-ot ad meg a progi. Nem akarom rárakni más kártya bios-át, csak ugyanennek a kártyának a voltage unlock-olt változatát.
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
A minap léptem be az ATi tulajdonosok közé egy OC-s Gigabyte 5870-el. Bios-t szeretnék flash-elni. Letöltöttem már 3 féle ATiflash-t, de egyik sem indul el (Win7 64bit).
Nincs valakinek ötlete rá, hogy mi lehet a probléma?
Ja, és még olyan kérdésem lenne, hogy a techpowerup honlapról letölthető 5870-es bios-ok voltage unlock-olva vannak? Vagy azt még pluszban nekem kell módosítani a letöltött bios-ban?
Elég tudatlan vagyok még az ATi bios flash-elésben, mert eddig Nvidia-ban utaztam. Azzal tisztában vagyok, hogy ez sem nagy ördöngősség, de mégis jobban szeretném hallani szakavatott kollégáktól.
Előre is köszönöm a választ!
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Szerintem aki 5870x2-n gondolkodik, annak kötelező az ATI Eyefinity technológia!
Nehogy már 1db 24" vagy 26"-os monitorral "szerencsétlenkedjen". Dehát valamit valamiért.
-
peetmaster
senior tag
Ábrándozni sem lehet?
Hát ha 65-70k körül lesz, akkor inkább nyúzom tovább a PS3-t, azon legalább nem idegeskedem, hogy lassú a frame... Az 5850-re meg majd visszatérek 2-3 hónap múlva, hátha lesz valami változás. Köszi a válaszokat mindenkinek. (A biciklis válasz volt számomra a legmeghatározóbb
)
-
peetmaster
senior tag
Nem tudnátok tanácsot adni, hogy mitévő legyek? 2 hete eladtam a 4890-emet (mondván, hogy lazán veszek egy 5850-es ATI-t majd
). Most van egy ööö....8ezres vga-m, és 50ezer Ft kp.-m. Nem tudom, hogy mit kellene csinálnom. Várjak, még lemegy az 5850 ára, vagy ideiglenes ruházzak be megint egy 4890-re?
Nem szívesen térnék már vissza a 4890-re. Játszani meg már szeretnék nagyon, de azért nem veszek meg egy 4870x2-t, hogy 1-2-3 hónapig ellegyek 2-3 játékkal.
Az is egy megoldás, hogy gyűjtök még hozzá, de nekem 55k-nál többet semmilyen vga nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest