- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
válasz
Motion_Blur #15842 üzenetére
Bemész az msi afterburner gyökérkönyvtárába (C program files stb.) és megnyitod a MSIAfterburner.cfg -t majd benne "enable unofficial overclocking" -nál a 0-át átírod 1-re és mented! Ezután minden sima ügy.
-
Seikai
aktív tag
Na 2 éjt nappallá téve és az 5870-esemet kipróbálva 4 konfigban xp-től win 7-ig különböző tápokkal a következő konklúzióra jutottam
Az első 5870 döglődött
Aztán kaptam egy másikat hála kicserélték egyből kopp-kopp
Nos az majdnem jó volt de szintén zöldpöttyözött egy keveset meg sípolt néha és szemetelt dx 10 és dx 11 alatt ( érdekes open gl alatt nem, tehát furmark a kukába mert az nem mutatja ha ezen karik sérültek )
a 750 wattos moduláris tápomból eddig 2x6-os pci-e integrált csatiból kapta a szaftot most viszont bedugtam a másik 2 mellékelt csatit és azokból kapta külön az áramot.
A szemetelés szép fokozatosan egy 10 perc alatt telljesen eltűnt, és a sípolás is elmúlt de maradt a zöld pöttyözés win 7 aero, filmek és néha sötét játékok alatt.
Ennek az oka, hogy a driver túl alacsonyra veszi néha a frekiket pl. 170 mag és emiatt pöttyözik idle-ben és amikor vált magasabb frekire!
Erre a megoldás a következő: csinálni kell egy profilt ati overdrive-ban és abban megemelni a nyugalmi frekiket majd aktiválni azt és voilá működik!
Az összes hiba kiküszöbölve! Ma kipróbáltam ismerősöm 5870-esén is ahol ugyanezek a gondok voltak és működöttRemélem aki ilyen gondokkal szenved azoknak tudtam egy picit segíteni
egy kis segítség a ccc profilhoz ami C:\Users\{yourusername}\AppData\Local\ATI\ACE\Prof iles -ban található ( rejtett szal be kell állítani azok nézését)
eature name="CoreClockTarget_0"
Property name="Want_0" value="30000"
Property name="Want_1" value="60000"
Property name="Want_2" value="85000"
Feature
Feature name="MemoryClockTarget_0"Property name="Want_0" value="50000"
Property name="Want_1" value="90000"
Property name="Want_2" value="120000"
-
Seikai
aktív tag
összes drivert és fixet is kipróbáltam driver cleanerezés után és semmi, ugyanúgy szemetel
-
Seikai
aktív tag
sziasztok ma vettem egy sapphire 5870-es karit és szemetel filmnézés és játék közben
eddig mindig ati kártyáim voltak gond nélkül
a kari 35 fokos idle megkapja a megfelelő áramot 2x6-osból a driver 10.3
lehet gyári hibás köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest