- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcsabika
tag
válasz
Winchester95 #31502 üzenetére
Alap driverbe nem fogod megtalálni, ha msi afterburner-t használsz akkor menübe engedélyezni kell a fesz állítás lehetőségét
-
vcsabika
tag
Valakinek nincs esetleg egy halott 5850/70 kártyája?
-
vcsabika
tag
Ezt a Sapphire Trixx csinálta nekem. Töröld le tedd fel az MSI afterburnert azzal nem lesz ilyen probléma. ( Viszont ha tuningolsz és elfelejted visszarakni kikapcsolás előtt alapra mindent akkor következő indulásnál órajel megmarad de a fesz alapra visszaugrik valamiért és ez fagyáshoz vezethet azt vettem észre).
-
vcsabika
tag
A 3dmark egy szintetikus tesztprogram persze ,hogy egy szénné tuningolt 7770 hasonló pontot kap mint egy 5850 mivel a van benne tesszelláció.
-
vcsabika
tag
5850cf gyorsabb mint egy 7850 csak ugye 1gb miatt lelassul magas felbontáson(full hd-ig viszont elég kivéve bf3 ott talán már elfogy a vram 1080-ban is). persze többet is fogyaszt.
-
vcsabika
tag
válasz
5ent1nel #30203 üzenetére
Játék függő valahol bőven elég pl: FC3 de vannak játékok amikhez azért jól jön a proci sebesség ezekben is inkább minimum fpsnél jön ki átlagnál alig észrevehető.Én azt mondom ,hogy 3.6 körül már bőven ki lenne hajtva de 3.1 képest nem lenne nagy változás. Ugye a te procid HT-val négy magos egy 4 magoshoz képest ezt nem tudom menyire van hátrányba de szerintem elenyésző. Amennyiből procit cserélsz annyiból inkább mondjuk egy hd7850-et veszel cserével és ott már lenne fps különbség szóval ha csak emiatt cserélnél akkor nem érdemes. 900mhz már nagyon a határ általában oda már egy pici feszt is kell emelni.
-
vcsabika
tag
aha gyári hűtővel
-
vcsabika
tag
válasz
Repsol600 #29813 üzenetére
far cry 3-nál nálam 1920*1080 shadow és Post FX Medium többi high (hdao-al) és 45-55fps de mintha lenne 30fps-em (microlagg). Utána olvastam elvileg win 8 megoldja a problémát. konfig: i5 760 4gb 5850 950/1000 1,212V mondjuk CPU-t 50% terheli így 99C* szóval nem tolom míg nem jön meg a hűtés.
-
vcsabika
tag
VMR nem bonyolult valami nyugodtan mehet 140celsiusig nem lesz baja.
-
vcsabika
tag
-
vcsabika
tag
az mitől lehet ,hogy szőrös kockánál ha egy pici feszt is emelek 1-2mp után lekapcsol és újraindul a gép nélküle sima tuningnál ha nem voltolok akkor nem. Ha viszont felrántom 1.3v-ra meg 1ghz-re és nyomatok valami játékot pl: metro 33 akkor elvan vígan csak fél óra után gondol egyet és lekapcsol és újraindul.(azt is észrevettem pl metrónál van egy komoly füstös rész ha arra megyek lekapcsol mindig de másik úton megyek akkor megint megy egy darabig). Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Canon MILC: EOS R és M topik
- BMW topik
- Apple MacBook
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 11
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest